Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Seyhan Belediyespor kaybetmiyor

Seyhan Belediyespor kaybetmiyor

Seyhan Belediyespor’da yüzler gülüyor

Seyhan Belediyespor

seriye bagladi

 

 

Seyhan Belediyespor’da

yüzler gülüyor

Süper Amatör Küme ‘nin güçlü takimlarindan Seyhan Belediyespor geçtigimiz pazar günü Muharrem Gülergin Stadi’nda karsilastigi Baklalispor’u 4-2 yenerek puanini 6’ya çikardi ve zirve yarisinda bir önemli engeli daha geride birakti.

 6 puana yükseldi

Muharrem Gülergin Stadi’nda oynanilan ve kalabalik bir futbolsever kitlesinin izledigi 90 dakika mücadelesi’nde Seyhan Belediyespor’u, Baklalispor karsisinda galibiyete tasiyan golleri Oguzhan Gencer, Serbay Avci, Oguzhan Yücel ve Mert Kiri kaydetti. Zorlu müsabakayi kayipsiz kapatarak 6 puana yükselen Mavi-Beyazlilar ligin ilk haftasinda da Denizli Mithatpasaspor’u 3-1 maglup etmisti.

 Arslan ve Sayinda’dan

galibiyet kutlamasi

Seyhan Belediyespor’u, Baklalispor karsisinda Seyhan Belediyesi Spor Müdürü Nesrin Arslan, Seyhan Belediyesi Isletmeler Müdürü ve Seyhan Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Semih Sayinda da yalniz birakmadi. Arslan ve Sayinda, alinan galibiyetten dolayi teknik heyet ve futbolculari kutladiklarini belirterek basarili sonuçlar almaya devam edeceklerini söylediler.

 Rakip Akkapispor

Ilk iki haftayi kayipsiz kapatan Seyhan Belediyespor bu hafta sonunda Akkapispor ile karsilasacak. Mavi-Beyazli ekibin Antrenörleri Fuad Kinali, Cem Hallaceli ve Alper Yesil, “ Geride kalan haftalari unuttuk. Akkapispor maçina odaklanmis



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false