Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Seyhanlı satrançcılar Türkiye 3.sü oldu

Seyhanlı satrançcılar Türkiye 3.sü oldu

Türkiye satranç şampiyonasına, ”SEYHAN BELEDİYESPOR” damgası

Türkiye satranç sampiyonasina, ”SEYHAN BELEDIYESPOR” damgasi
 
Spora ciddi yatirimlar yapan Seyhan Belediyesi bunun karsiligini almaya devam ediyor. 11-15 Kasim tarihleri arasinda Mersin’de Gençlik ve Spor Bakanligi ile Türkiye Satranç Federasyonu organizatörlügünde gerçeklesen Türkiye Küçükler Yildizlar Takim Satranç Sampiyonasi’nda ilimizi temsil eden Seyhan Belediyespor Kulübü Satranç takimi U-18 kategorisinde Türkiye 3.sü oldu.
 
AKAY, “ SATRANÇ SPORUNUN YARARI ÇOK”
 
Satranç Sporunun kazanmayi ve kaybetmeyi ögretmek, odaklanmak, yaraticiligi gelistirmek,özgüveni arttirmak, problem çözme yeteneklerini gelistirmek gibi önemli yararlarinin bulundugunu belirten Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “ Seyhan Belediyesi olarak çok önem verdigimiz spor branslarindan bir taneside de satranç. Bünyemiz içerisinde faaliyetlerini sürdüren Seyhan Belediyespor Kulübümüz U-18 takiminin Türkiye sampiyonasi’nda 3.lük elde etmesi bizleri mutlu etmistir. Hocamizi ve sporcularimizi kutluyorum” dedi.
 
GÜNDOGDU’DAN, BASKAN AKAY’A DESTEK TESEKKÜRÜ
 
Seyhan Belediyespor Kulübü Satranç Takimi Antrenörü Demir Gündogdu  ise, “ Takim olarak sampiyonaya çok iyi hazirlanip Adanamizi ve kulübümüzü en iyi sekilde temsil etmeyi hedefledik. Basarili bir performans sergileyerek 16 takimin yer aldigi U-18 kategorisinde Türkiye 3.sü olmanin gururunu yasiyoruz. Bizlerden destegini esirgemeyen Seyhan Belediye Baskanimiz ve Kulübümüz Onursal Baskani Akif Kemal Akay basta olmak üzere yönetim kadromuza sporcularim adina tesekkür ediyorum” diye konustu.
 
 


  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli