Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Sporun Gülen Yüzü amatörlerin yüzünü güldürdü

Sporun Gülen Yüzü amatörlerin yüzünü güldürdü

Çukurova Belediyesi ilçede faaliyet gösteren 67 spor kulübüne toplam 182 bin TL yardımda bulundu.

Çukurova Belediyesi ilçede faaliyet gösteren 67 spor kulübüne toplam 182 bin TL yardimda bulundu.

Hazirlanan sembolik çek Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin tarafindan Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Baskani Ahmet Bozan’a verildi.

Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende konusan Baskan Soner Çetin, “Belediye olarak birçok konuda oldugu gibi sporda da öncü olmanin gururunu yasiyoruz” ifadesini kullandi. Salon sporlarina yardimda bulunan ilk belediye olduklarini ve bunu diger belediyelerin izledigini söyleyen Baskan Soner Çetin söyle devam etti:

 

ADANA SPORDA ESKI GÜNLERI DÖNMELI

“Çukurova halkina sadece olagan belediyecilik hizmetlerini eksiksiz yapmak yetmez. Sosyal belediyecilikte, kültür-sanatta, sporda da önemli islere imza atmak gerekiyor. Adana’nin sporda iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapiyoruz. Çünkü spor gençleri kötü aliskanliklardan uzat tutar. Geçmiste Adana her bransta önemli isimler yetistirdi, basarili takimlarla temsil edildi. Ben de sporun içinden gelen biri olarak Adana’nin eski basarili günlerine dönmesini istiyorum.”

Baskan Soner Çetin, ülke olarak takim sporlari içinde en basarili oldugumuz bransin voleybol oldugunu hatirlatarak, Türkiye Kadinlar 1. Voleybol Liginde mücadele eden bir takim olusturduklarini belirtti. Takimin bu yil playoff’u kil payi kaçirdigina dikkat çeken Baskan Soner Çetin, gelecek sezon basarili olabilmek için hazirliklara simdiden baslandigini açikladi.

AMATÖR KULÜPLERIN YANINDAYIZ

Baskan Soner Çetin, amatör kulüp yönetimlerinin büyük fedakarliklarla önemli bir is yaptiklarini söyleyerek, “Hepiniz birer kahramansiniz. Bizim verdigimiz destek sadece çorbada sadece tuz oluyor. Asil isi sizler yapiyorsunuz” dedi.

ASKF Baskani Ahmet Bozan da, Baskan Soner Çetin için “Sporun Gülen Yüzü” ifadesini kullanarak, “Soner Çetin her zaman amatörlerin yaninda oldu. Kendisi amatör kulüplerin en büyük destekçisidir. Ne zaman bir ihtiyacimiz olsa bizi kirmadi ve yardimci oldu” seklinde konustu.

 

SONER ÇETIN’E DESTEK TESEKKÜRÜ

Pandemiden dolayi maçlarin oynanmadigini, antrenman yapilamadigini kaydeden Ahmet Bozan, böylesi zorlu bir dönemde Baskan Soner Çetin’in verdigi destegin çok önemli oldugunu belirtti. Eski milletvekili, Adana Masa Tenisi Ihtisas Kulübü Baskani Kemal Sag da konusmasinda amatör kulüplerine verdigi destekten dolayi tesekkür etti. Konusmalarin ardindan 180 bin liralik çek Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin tarafindan ASKF Baskani Ahmet Bozan’a teslim edildi. Toplantiya ASKF yönetimi, amatör spor kulüpleri temsilcileri ve sporcular katildi.



  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false