Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TÜRK SAĞLIK SEN ADANA 1 NOLU ŞUBESİ 7. OLAĞAN KURULUNU YAPTI

TÜRK SAĞLIK SEN ADANA 1 NOLU ŞUBESİ 7. OLAĞAN KURULUNU YAPTI

MEVCUT BAŞKAN SERKAN OLUK;TEKRAR BAŞKANLIĞA GETİRİLDİ

TÜRK SAGLIK SEN ADANA 1 NOLU SUBESI 7. OLAGAN KURULUNU YAPTI

MEVCUT BASKAN SERKAN OLUK;TEKRAR BASKANLIGA GETIRILDI

Türkiye Kamu’sen’e bagli Türk Saglik Sen  Adana 1 Nolu Subesinin 7. Ogan Kongresinin sölen havasinda yapti.

Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli Konferans salonunda yapilan ve Tek Liste halinde gidilen Türk Saglik Sen Adana 1 Nolu Subesinin 7. Olagan Kongresinde birlik ve beraberlik mesajlari verildi.

Kongreye, MHP Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varli,Türk Enerji Sen Genel Baskani Mustafa Tümer,Türk Egitim Sen Genel Baskan Yardimcisi Selahattin Dolgun,Türk Diyanet Vakif Sen Genel Baskan Yardimcisi i Ayhan Arabaci,Türk Imar Sen Denetleme Kurulu Baskani Zakir Akbilmez,Türkiye Kamu Sen Adana Il Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç,Türk Imar Sen Adana Sube Baskani Mustafa Kert,Türk Egitim Sen Adana 2 nolu Sube Baskani Ferhat Utlu,Türk Büro Sen Adana 1 Nolu Sube Baskani Haci Keçe,Türk Imar Sen Çukurova Bölgesi Adana Sube Baskani Mehmet Yeyen, Türk Saglik Sen Adana 2 Nolu Sube Baskani Ali Atik Uçar,MHP Adana Il Baskanlarinin yani sira MHP Yüregir Ilçe Baskani Tamer Yücel,MHP Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Sehmus Uçar,MHP Çukurova Ilçe Baskani Hasan Öztug,ve delegeler katildi.

OLUK;MÜCADELEMIZI ASLA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEKTIR.

Kongrede açilis konusmasinda 30 yila yaklasan mücadele ile Türkiye Sevdamiz Ekmek için Kavgamiz diye yola çiktiklarini kaydeden Mevcut Baskan Serkan Oluk,ilk andan itibaren basimiz dik,yüregimiz cesur ve durusumuz nettir diye konustu.

Türkiye’nin yasadigi her zorlu süreçte,Milli Sivil Toplum Kurulusu olarak Türkiye Kamu Sen Türk Saglik Sen Büyük Türk Milletinin ve Devletinin her daim yaninda olmus ve olmaya da devam edecegini ifade eden baskan Oluk, Türk Saglik Sen olarak Saglik ve Sosyal Hizmet çalisanlarinin hakki ve hukuku için mücadelemizi hiz kesmeden sürdürecegiz. Çalisanin gür sesi olarak her zaman ve her sartta gerekeni yapmaya,magduriyetleri sonlandirmaya devam edecegiz dedi.

Türkiye Kamu Sen’e Türk Saglik Sen’e omuz vermek,Türk Milletinin   vermektir’’açiklamasinda bulunan Oluk,çagrimizi her zaman dile getirecegiz ifadelerini kullandi.

 Baskan Oluk Sözlerini söyle sürdürdü;Dik bas,Tok karin,Mutlu yarin,düsturu ile bakisini ortaya koydugumuz,sanli mücadelemizde bayragi daha yükseklerde ve daha gür bir sekilde dalgalandirma azmimizden asla vazgeçmeyecegiz. Bu inaç ve azim güçlü teskilatimizin her bir ferdinde mevcuttur. diye konustu.

DOLGUN;SIZIN HAKKINIZ ÖDENMEZ

Türk Egitim Sen Genel Baskan yardimcisi Selahattin Dolgun ise yaptigi konusmasinda yaklasik 2 yildir süren Covid 19 virüsünden dolayi gecesinin gündüzüne katan Tüm Saglik çalisanlarina tesekkür etti. Baskan Dolgun,Siz Saglik Çalisanlarinin insanlar üzerinde emekleriniz çok,Sizlerin sayesinde tedbiri birakmadan bu pandemiyi atlatacagiz,Insallah birlik ve beraberlik içerisinde  tek yumruk olarak,Türkiye Kamu Sen’i her geçen gün büyütecegiz.Biz insan kazanacagiz.Türkiye Kamu Sen’in slogani olan Türkiye Sevdamiz ekmek için kavgamiz demisiz. Türk Saglik Sen Adana 1 Nolu subesinde görev almis tüm arkadaslarima tesekkür ediyorum. Görev alacak olan yeni yönetime de basarilar diliyorum dedi.

Türk Enerji Sen Genel Baskani Mustafa Tümer ise yaptigi konusmasinda  Türk Imar Sen Adana subesiyle baslayan Sube Kongrelerinin artik sonuna geldiklerini kaydederek, Allah birilik ve beraberligimizi bozmasin lütfünde bulunarak Türkiye Kamu Sen’in bir Sevdanin adi oldugunu söyledi.

Güçlü Sendika düsturuyla yola çikan Türkiye Kamu sen’in Istanbul,2da bir semt adi degil bir sevdanin adidir diyen Baskan Tümer, Agustos ayinda yapilan Toplu Sözlesmeler hakkinda da bilgi verdi.

Adana MHP Milletvekili ve MYK üyesi Muharrem Varli ise konusmalarinda Türkiye Kamu’senin önemli bir kurum oldugunu ifade ederek,bu Kurumu Rahmetli Basbug Alparslan Türkes, tarafindan kuruldugunu söyledi.Dünyanin illet bir hastalikla ücadele ettignin altini çizen Varli,böyle bir süreçte bir birimizin kiymetini bilelim eger biz bir birimizin kiymetini bilirsek her millet bize giptayla bakar dedi.

Siyasi Konusmalarinda CHP ve onun ortaklari olan IP ve HDP’yi çok sert sözlerle elestiren Varli, Türkiye’de ekonomik kriz varmis gibi yaygara koparan zillet ittifakinin gazina gelmemelerini söyledi.

Son Günlerde yapilan zamlarla ilgili açiklama yapan Varli, Hükümetin bununla ilgili  2022 yilinda önlemini aldiklarini söyledi.


ü



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli