Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TÜRK YEREL HİZMET SEN ADANA ŞUBESİNDE ÇEYREK ASIRDIR BAŞKAN DEĞİŞMEDİ

TÜRK YEREL HİZMET SEN ADANA ŞUBESİNDE  ÇEYREK ASIRDIR BAŞKAN DEĞİŞMEDİ

Çeyrek asırdır Adana şube başkanlığını yürüten Türk Yerel Hizmet-Sen Adana Şube Başkanı Selçuk Diker, bir kez daha seçilerek güven tazeledi.

TÜRK YEREL HIZMET SEN ADANA SUBESINDE  ÇEYREK ASIRDIR BASKAN DEGISMEDI

Türk Yerel Hizmet-Sen Adana Subesi'nin 7. Olagan Genel Kurulu heyecanli  ve coskulu geçti.

Çeyrek asirdir Adana sube baskanligini yürüten Türk Yerel Hizmet-Sen Adana Sube Baskani Selçuk Diker, bir kez daha seçilerek güven tazeledi.

Türk Yerel Hizmet-Sen Adana Subesi'nin 7. Olagan Genel Kurulu, Yüregir Kültür Merkezi’nde yapildi.

Tek liste halinde gidilen kongrede Divan Baskanligini Türk Yerel Hizmet Sen Afyon Karahisar Subesi Baskani  Mehmet Demir  yaparken ; Türk Enerji Sen Adana Subesi Baskani Mehmet Yeyen ve Türk Yerel Hizmet-Sen  Mersin Subesi Baskani  Mustafa Karaçar ise  divan katip üyeligini yapti.

“ISTEN ATILAN ARKADASLARIMIZIN ISE IADESINI  GERÇEKLESTIRMENIN ONURUNU YASIYORUZ”

Kongrede konusan Türk Yerel Hizmet-Sen Adana Sube Baskani   Selçuk Diker,  Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in Büyüksehir Belediyesi’nde  çalisirken isten atilan ülkücü isçiler için   agzindan bizzat ,” Biz onlari attik” sözünü duyduguna dikkat çekti.  Baskan Selçuk Diker, “ Bizler hiçbir zaman yilmadik. Hukuki süreci en iyi sekilde takip ederek  isten attiklari   arkadaslarimizin  is iadesini  tekrar gerçeklestirdik. Bizler; allah izin verirse  önümüzdeki süreçte yeniden yetkili sendika olacagiz. “ diye konustu.

“DÜN OLDUGU GIBI BUGÜNDE YARINDA VE DAIMA MÜCADELEMIZE DEVAM EDECEGIZ”

Türk Yerel Hizmet Sendikasi olarak “Önce Ülkemiz”  Düsturu ile çiktiklarini ifade eden Sube Baskani   Selçuk Diker, “ Bu kutlu davada Allaha sükürler olsun hiç yolda kalmadik. Ben öncelikle beraber yol yürümekten onur duydugum birbirinden kiymetli Yönetim Kurulu Üyesi Arkadaslarima , Ilçelerde ve tüm kurumlarda görev yapan temsilci arkadaslarima , bir temsilci gibi üye yapmayi ve üyeye hizmet etmeyi görev bilen bize gönülden bagli onlarca arkadasima , sendikasina inanarak bize üye olarak durus gösteren tüm üyelerimize herkesin huzurunda tesekkürü bir borç biliyor onlari yürekten kutluyorum. Dün oldugu gibi bugünde yarinda ve daima ;Türk Yerel Hizmet Sendikasi ve Kamu Sen ailemizin her bir mensubu Devletin Kamu Çalisanlarinin Haklinin Emekçinin  , güven kapisi olmaya devam edecegiz’ ’dedi.

YASANA N HAK KAYIPLARININ SORUMLUSU MEMUR SEN GENEL BASKANI ALI  YALÇIN’DIR

Türk Egitim  Sen Genel Baskan Yardimci Selahattin Dolgun ise konusmasinda  Türk Egitim  Sen’in  kuruldugu günden bu güne çizgisinden zerre sapmadigina dikkat çekti. Memur Sen Genel Baskani Ali  Yalçin’in   yetki sürecinde bir kez olsun danismadigini ;  yetki sürecinde alinan kararlarin ise  danisilmadan  alindigini söyleyen Selahattin Dolgun,  yasanan hak kayiplarinin sorumlusunun Memur Sen Genel Baskani Ali Yalçin oldugunu söyledi. Selahattin Dolgun,“ Türkiye Kamu Sen ve Kamu Sen ailesinin fertleri sartlar ne olursa olsun dik durarak çizgisinden sapmadan yoluna devam edecektir. Üzeine düsen görevi en iyi sekilde yaparak mücadelesini sürdürecektir.” Dedi.

“MÜCADELEMIZI SINIRSIZ VE SONSUZ DÖNEMSEL OLARAK DEGIL HER DÖNEM DEVAM ETTIRECEGIZ”

Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Baskani   Mustafa Yorulmaz ise  toplusözlesme ve yetki sürecinde yasanan çalismalar hakkinda bilgiler verdi. Mustafa Yorulmaz ,” Yasayabilecegimiz bir ücretin alinmasi noktasinda da hep birlikte mücadelemizi sinirsiz ve sonsuz dönemsel olarak degil her dönem devam ettirecegiz. Türkiye Kamu-Sen Türk Yerel Hizmet Sendikamiz sendikaciliktan öte çalisanlarinin hak ve menfaatlerini hem korumasi hep iyilestirmesinden öte Devletimize ebet müddet Turan Ülküsü ideali olan, kizil elma idealisti olan bir büyük ailenin mensuplari olarak; ülkemizin zor günlerinde kemer sikma noktalarinda külfetine ortak olan ama milli gelirden hak ettigi payi alinmasi noktasinda da kuruldugumuz günden bugüne kadar mücadele vermekte olan kurulusuz.”Dedi Daha sonra seçime geçildi. Seçim sonucunda Türk Yerel Hizmet-Sen Adana Sube Baskanligina  Selçuk Diker bir kez daha seçilerek  güven tazeledi. Baskan Selçuk Diker,  Genel kurula katilan delegelerin tamaminin oyunu alarak yeniden baskanliga seçildi .

YOGUN KATILIM  YASANDI

Genel kurula Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Baskani   Mustafa Yorulmaz, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Baskan Yardimcilari Hasan Hüseyin Uygun, Hüseyin Aslan Köylü, Türk Egitim  Sen Genel Baskan Yardimci Selahattin Dolgun, Türk Yerel Hizmet-Sen  Mersin Subesi Baskani  Mustafa Karaçar, Türk Yerel Hizmet Sen Afyon Karahisar Subesi Baskani  Mehmet Demir, Türk Tarim Orman Sen Adana Subesi Baskani Celal Kara, Türk Ulasim Sen Adana Subesi Baskani Muhsin Polat, Türk Saglik Sen Adana 1 No’lu Subesi Baskani Ali Uçar Atik, Türkiye Kamu Sen Adana Il Temsilcisi  Durdu Mehmet Girgeç,  Türk Egitim Sen Adana 2 No’lu  Sube Baskani Ferhat Utlu  , MHP Adana  Il Baslan Yardimcilari  Hüseyin Yurdasevimli, Mükremin Kara, Ilyas Kaya,  Burhan Kizil, MHP Sariçam Ilçe Baskani Mustafa Kizil,  Sariçam Belediye Baskan Yardimcisi Lütfü Dogan, MHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Sehmus Uçar, Türk Imar Sen Genel Merkez Denetleme Baskani Zakir Akbilmez, Ülkü Ocaklari Ilçe Baskanlari, delegeler, çok sayida Basin mensuplari katildi.

Türk Yerel Hizmet-Sen Adana Subesi Yönetim Kurul u ise su sekilde olustu.  Sube Baskani  Selçuk Diker, Fatih Gülnar, Dogan Sökmen, Sertaç Kutlu, Ardi Arikan, Mustafa Demir, Murat Ünlü



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli