Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Voleybolcular lige hazırlanıyor...

Voleybolcular lige hazırlanıyor...

Voleybolcular lige hazırlanıyor...

Türkiye Kadinlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden olan Çukurova Belediyesi Spor Kulübü takimi 11 Eylül’de baslayacak lig için hazirliklarini sürdürüyor.
Kulübün Onursal Baskani Soner Çetin, ASKI Atatürk Spor Salonu’ndaki son antrenmani izledi ve kadin voleybolculara tatli ikram etti. Baskan Soner Çetin, voleybolcularin çalismalarini sonuna kadar izledi.


Bu sezon ilk kez Kadinlar Voleybol 1. Liginde mücadele edecek olmasina karsin hedefini Sultanlar Ligi olarak belirleyen Çukurovali Kadin Voleybolcular antrenmandaki hirslari ve çaliskanliklari ile dikkat çekti. Yaklasik iki saat süren aksam çalismasindaki sporcularin gayretleri Baskan Soner Çetin’i de memnun etti.

 

Basantrenör Fatih Isildar yönetiminde çalismalarina devam edecek olan sporculara hitap eden Baskan Soner Çetin, “Sizlere güveniyorum. Iyi bir takimsiniz. Bu yil Sultanlar Ligine çikacaginiza inaniyor ve basarilar diliyorum” dedi. Baskan Soner Çetin daha sonra tüm sporculara tatli ikram etti.
Kadin Voleybol Takiminin antrenmanini Soner Çetin’le birlikte Kulüp Baskani Selçuk Esmen ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.



  • Salı 29.2 ° / 15.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli