Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yüreğir’de Kesintisiz Elektrik Dönemi

Yüreğir’de Kesintisiz Elektrik Dönemi

YENİ TRAFOLARLA KESİNTİLER ORTADAN KALKACAK

Yüregir’de elektrik sorununu ortadan kaldiracak adimlar atildi.

Yüregir Belediyesi ile Enerjisa, kesintisiz elektrik hizmeti için isbirligine gitti. Yüregir Belediyesi ile Enerjisa arasinda yapilacak isbirligi sayesinde ilçede elektrikten kaynakli sorunlar ortadan kalkacak. Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Enerjisa Toroslar Elektrik Dagitim A.S. yetkilileriyle Yüregir’in elektrik sorunlarini, yapilacak elektrik tesisi yatirimlarini ve taleplerini görüstü. Kocaispir, “Yüregir’de elektrik kesintilerini ortadan kaldiracak olan yeni trafolarin saglikli bir sekilde kurulmasi için bütün imkanlari kullanacagiz” dedi.

 

Kurmaylariyla birlikte Enerjisa’yi ziyaret eden Baskan Kocaispir, Enerjisa Toroslar Elektrik Dagitim A.S. Direktörü Mehmet Kayaci ve ekibiyle bir araya gelerek, sirketin ilçede yapmayi planladigi yatirimlar konusunda atilacak adimlari degerlendirdi. Yapilan görüsmede Enerjisa yetkilileri 2021-2022 yilinda yapacaklari yatirimlarla ilgili sunum yaptilar ve projeler üzerinde görüsmeler yapildi.

SOKAK SAGLIKLASTIRMASI

Yüregir’in çehresini degistirecek projeleri bir bir hayata geçireceklerini belirten Kocaispir, ilçede sokak sagliklastirma çalismalarini her mahallede yapmaya çalistiklarini, çok yakin tarihte Kiremithane Mahallesi Çiftlik Yolu’ndaki sokak sagliklastirmasi çalismalarinin tamamlanarak hizmete açilacagini vurguladi. Enerjisa’ya sokak çalismalarindaki destekleri ve isbirligi için tesekkür eden Kocaispir, çok verimli bir toplanti oldugunu, görüsmelerin belirli araliklarla devamli olacagini ifade etti.

Toroslar Elektrik Dagitim A.S. Direktörü Mehmet Kayaci, Adana Bölge Müdürü Özgün Ersoyoglu, Yapim Isleri Müdürü Mehmet Sami Isçi, Kamulastirma Müdürü Haci Ali Büyükyilmaz ve Yatirim Isleri Müdürü Recep Gön’den Yüregir’de kurumlarinca gerçeklestirilecek çalismalar hakkinda bilgi alan Baskan Kocaispir, yapilacak çalismalarda isbirliginin önemine vurgu yapti.

 



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli