Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yüreğir'de kurslara yoğun ilgi var!

Yüreğir

YÜREĞİR BELEDİYESİ POMEM KURSUNA YOĞUN İLGİ

YÜREGIR BELEDIYESI POMEM KURSUNA YOGUN ILGI

Yüregir Belediyesi’nin Polis Meslek Egitim Merkezleri (POMEM) sinavina katilacak adaylar için ücretsiz olarak düzenledigi fiziki yeterlilik parkur hazirlik kursu devam ediyor. Ertugrul Gazi Spor Kompleksi’nde uzman egitmenler esliginde yapilan kurslara yogun ilgi nedeniyle ek kontenjanlar olusturuluyor.

 

Yüregir Belediyesi’nin ögrenci dostu uygulamalari her geçen gün artiyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü, Polis Meslek Egitim Merkezleri (POMEM) sinavina katilmak isteyen ön lisans ve lisans mezunu adaylara ücretsiz fiziki yeterlilik kursu düzenliyor. Atakent Mahallesi’nde bulunan Ertugrul Gazi Spor Kompleksi’nde pandemi kurallari çerçevesinde açilan ücretsiz kursta, egitim; Yüregir Belediyesi bünyesindeki spor antrenörleri tarafindan veriliyor. Kursta adaylara, programli ve profesyonel bir çalisma imkâni sunuluyor.

Yüregir Belediyesi olarak her zaman ögrencilerin yaninda olmaya devam edeceklerini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Spor Kompleksimizde su an 240 adayimiz yogun bir tempo ile seanslar halinde haftanin 6 günü çalismalarini sürdürüyor. POMEM hazirlik kursumuza ilgi oldukça yogun. Yeni taleplere imkanlarimiz ölçüsünde destek vermeye çalisiyoruz. Benzer kurslarimiz devam edecek. Bütün adaylarimiza basarilar diliyorum.” seklinde konustu.

Kursa basvuru ve detayli bilgi için adaylar 444 80 44 çagri merkezinden veya 0322 502 92 17 numarali telefonu arayarak bilgi alabilecekler.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli