Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yüreğir Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi açıldı

Yüreğir Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi açıldı

Yüreğir Devlet Hastanesi’nde, eksikliği hissedilen Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi, doğumhane, çocuk servisi, çocuk acil, ameliyathane, 2. basamak yenidoğan yoğun bakım (küvöz) birimleri Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nac

Yüregir Devlet Hastanesi’nde, eksikligi hissedilen Kadin Hastaliklari ve Dogum Servisi, dogumhane, çocuk servisi, çocuk acil, ameliyathane, 2. basamak yenidogan yogun bakim (küvöz) birimleri Adana Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar’ in da katilimiyla açilarak, hasta kabulüne basladi.

 

Hastanede ilk dogan kiz bebege Hümeyra ismi verildi. Saglik Müdürü Dr.Nacar da bebege bir çeyrek altin takarak çesitli hediyeler verdi.Bulundugu konum itibariyla basta Yüregir Ilçesi olmak üzere, tüm Adana halkina kaliteli hizmet vermeyi amaçlayan hastanede 7/24 kadin hastaliklari ve dogum, çocuk acil hizmetleri verilecek.
Son teknolojiyle üretilen ekipmanlarin yer aldigi hastanede, donanimli tek ve çift kisilik odalarda hastalara ve yakinlarina lavabo, banyo, televizyon, buzdolabi, sogutma ve isitma sistemlerinin oldugu otel konforu hizmeti sunulacak.
Her yastan kadinin jinekolojik sikayetlerinin tani ve tedavisi, gebeligin basladigi andan dogumun gerçeklesmesine kadar geçen süreçte, anne adayina tüm tani ve tedavi hizmetleri hastane bünyesinde verilecek.

 



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli