Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Yüreğir’in İlk Su Oyun Parkı Açıldı...

Yüreğir’in İlk Su Oyun Parkı Açıldı...

Yüreğir Belediyesi tarafından Köprülü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan su oyun parkı açıldı.

Yüregir Belediyesi tarafindan Köprülü Mahallesi’nde yapimi tamamlanan su oyun parki açildi.

Açilista konusan Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, iki su oyun parkinin daha müjdesini verdi. Yüregir Belediyesi tarafindan yaptirilan Su Oyun Parki çocuklar, veliler ve muhtarlarin da katildigi törenle hizmete açildi. Yüregir'deki yesil alan miktarini artirdiklarini belirten Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “2 yilda 21 yeni park yaptik, 22 parkimiz için de çalismalarimiz devam ediyor. Bir taraftan da eski parklarimizi yeniliyoruz. Yüregir’de çevreci bir baskan, çevreci bir belediye var.” dedi. 

“ADANA’DA YAZ BITMEZ” 

Köprülü Mahallesi Sehit Jandarma Er Rasim Sevik Kültür Parki içerisinde yapilan Su Oyun Parki, Baskan Fatih Mehmet Kocaispir tarafindan hizmete açildi. Çok sayida çocuk ve ailelerin de katildigi açilista konusan Baskan Kocaispir, “Adana’da yaz bitmez. Bilimsel veriler de gösteriyor ki artik iki mevsimli bir dünyada yasiyoruz. Adana’nin sicaginda bu parklarimiz çocuklarimiz için yeni eglence noktasi olacak. Ilk Su Oyun Parki’mizi Köprülü mahallemizde açiyoruz. PTT Evleri ve Atakent mahallelerimizde çalismalari devam eden 2 Su Oyun Parki’miz daha var. Her geçen gün sayilarini artiracagiz. Çocuklarimiz burada diledikleri kadar, özgürce, gönüllerince eglenip oynayacaklar” diye konustu. 

 

“2 YILDA 21 YENI PARK YAPTIK”

 

2 yilda toplam 21 yeni parki hizmete açarak Yüregir'deki yesil alan miktarini artirdiklarina dikkat çeken Baskan Kocaispir, “Göreve geldigimiz günden bu yana ilçemize 21 adet yeni park kazandirdik. 22 mahallemiz içinde çalismalarimiz devam ediyor. Tüm bunlarin yani sira eski parklarimizin da bakim onarimini yapiyor, yeniliyoruz. Yüregir’de yesil alan orani her yeni parkimizla daha da artiyor.” dedi. 

AÇILISA KIZI ZEHRA VE OGLU ÖMER DE GELDI

Açilis yapilir yapilmaz Su Oyun Parki'na hücum eden çocuklarin sevinci görülmeye degerdi. Açilisa getirdigi kizi Zehra ve oglu Ömer ile birlikte çocuklarin eglencesine katilan Baskan Kocaispir, çocuklar tarafindan su tabancalari ile sirilsiklam islatildi. Su parkinda herhangi bir ücret ödemeden doyasiya eglenen çocuklar hafta sonu unutulmaz bir gün yasadi.



  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false