Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Başkan Aydar;Bayramlar Bizi birbirimize bağlayan yardımlaşma ruhudur.

 Başkan Aydar;Bayramlar Bizi birbirimize bağlayan yardımlaşma ruhudur.

CEYHAN TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA AYDAR’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

CEYHAN TICARET BORSASI YÖNETIM KURULU BASKANI MUSTAFA AYDAR’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Ceyhan Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Aydar Ramazan Bayrami dolasiyla bir mesaj yayinladi. Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Aydar bayramlarin kardeslik, sevgi, saygi ve paylasma gibi ulvi duygularin ön plana çiktigi özel günler olduguna isaret etti.

Aydar, mesajinda su ifadelere yer verdi: “ Sevinç ve mutlulugun paylasildigi toplumsal birlikteligi saglayan degerlerin hatirlandigi güzelliklerin ve iyiliklerin yogun olarak yasandigi bir Ramazan Bayramini daha hep birlikte karsilamanin mutlulugu içerisindeyiz. Sevgi, saygi ve hosgörünün nesilden nesile aktarilmasinda en büyük rolü üstlenir bayramlar. Bizi birbirimize baglayan yardimlasma ruhudur. Ramazan bayramlari da buna en güzel isaret veren özel günlerimizdir. Ülkemiz de birlik ve beraberlik içerisinde ilerleyerek, milletimiz için bayram tadinda bir gelecege hep birlikte insa edecektir.

Bu duygu ve düsüncelerle, milletimizin ve bütün alemin Ramazan Bayramini kutlar; birlik ve beraberlik içerisinde baris ve sevgi dolu nice bayramlara ulasmayi dilerim.



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli