Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

YÜREĞİR'DE YOL SORUNU TARİH OLACAK'

 YÜREĞİR

BAŞKAN KOCAİSPİR: “BELEDİYEMİZ BÜTÜN BİRİMLERİ İLE SAHADA”

BASKAN KOCAISPIR: “BELEDIYEMIZ BÜTÜN BIRIMLERI ILE SAHADA”

 YÜREGIR'DE YOL SORUNU TARIH OLACAK'

 Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Özgür Mahallesi’nde devam eden asfalt kaplama çalismalarini yerinde inceledi. Yüregir’de yol sorununun tarih olacagini belirten Baskan Kocaispir “Belediyemiz bütün birimleri ile sahada” dedi.

 

Özgür Mahallesi'nde yapilan asfalt çalismalarini yerinde inceleyen Baskan Kocaispir, çalismalarin kesintisiz devam etmesi için planli ve programli bir sekilde hareket ettiklerini söyledi. Yüregir'de yol sorununun tarihe karisacagini ifade eden Baskan Kocaispir, 'Sorumluluk alanlarimizdaki tüm yollari sicak asfalt yapmayi hedefliyoruz. Yüregir'de stabilize yol tarihe karisacak. Özgür mahallemiz uzun zamandir ihmal edilen bir mahallemizdi. Vatandaslarimizin hakli ve makul talebi dogrultusunda bu yolun yapilmasi gerektigini düsünerek derhal programimiza aldik. Diger mahallelerimizde de hizmetlerimiz artarak devam edecek.” dedi.

 

Asfalt yapim islerinde çalisan isçilerin kavurucu sicakta hizmet ürettigini hatirlatan Baskan Kocaispir “Arkadaslarimiz hem hava, hem de asfaltin kavurucu sicakligiyla mücadele ediyor. Meshur Adana sicagina bir de asfalt sicagi eklenince yaklasik 150 derecelik bir ortamda Yüregirli hemsehrilerimizin yasam kalitesini yükseltmek için ter döküyorlar. Tabi ki her sey daha yasanabilir bir Yüregir için. Yürekten kutluyorum.” seklinde konustu.

 

Çalismalarin tüm kurumlar ile ortak hareket ederek yapildigini kaydeden Baskan Kocaispir, 'Yol çalismasi maliyetli ve zor bir is. Mahallelerimizin durumuna göre yol çalismasi yapacagimiz sokaklari ve mahalleleri, diger kurumlara da bildiriyoruz. Yollarimizin yap-boz tahtasina dönmesini istemiyoruz' diye konustu.

 

Hiçbir ayrim yapmadan, tüm Yüregirli vatandaslara esit hizmet götürme gayreti içinde olduklarini vurgulayan Kocaispir, 'Yüregir'de her kesimin, herkesin belediye baskaniyim. Hangi siyasi görüsten, hani parti mensubu olursa olsun, herkes bizden esit hizmet görecek.' dedi



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu