Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

ADANA'da ortaokul öğrencisi Musa Mert Tığıl (13) okula taş attığı için uyardığı N.D. (15) tarafından sırtından bıçaklandı.

ADANA

ADANA'da ortaokul öğrencisi Musa Mert Tığıl (13) okula taş attığı için uyardığı N.D. (15) tarafından sırtından bıçaklandı.

Okula tas atanlari uyardi sirtindan biçaklandi.
ADANA'da ortaokul ögrencisi Musa Mert Tigil (13) okula tas attigi için uyardigi N.D. (15) tarafindan sirtindan biçaklandi.
Agir yaralanan Tigil'in dayisi Mustafa Kemal Tosun, 'Çocugun çocuga bunu yapmasi bizi çok üzdü. Suçlunun gereken cezayi almasini istiyoruz' dedi.Olay, 29 Aralik günü saat 14.30 siralarinda Seyhan ilçesi Denizli Mahallesi Ahmet Cevdet Çamurdan Ortaokulu'nun önünde meydana geldi. Musa Mert Tigil, arkadaslariyla okuldan çikarken binaya dogru tas atan birkaç çocuk gördü.
Tigil ve arkadaslari tas atan çocuklari, 'Camlari kiracaksiniz, tas atmayi birakin' diye uyarinca tartisma yasandi.
Tartismanin ardindan evlerine dogru yürüyen Tigil, arkasindan kosup gelen diger gruptan Suriye uyruklu N.D. tarafindan sirtindan biçaklandi.
ADLI KONTROL SARTIYLA SERBEST
Yarali Tigil, bir süre yürümeye devam edip daha sonra yere yigildi. Çevredekilerin çagirdigi ambulansla hastaneye kaldirilan Musa Mert Tigil, yogun bakima alindi.
Tedavisi süren Tigil'in sol akcigerinin söndügü, hayati tehlikesinin devam ettigi bildirildi.Polis tarafindan yakalanan süpheli N.D., Il Emniyet Müdürlügü Çocuk Sube Müdürlügü'ndeki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çikarilan N.D., adli kontrol sartiyla serbest birakildi
.'ÇOCUK ÇOÇUGA BUNU YAPAR MI?'
Adana Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesi'nde tedavisi süren Musa Mert Tigil'in dayisi Mustafa Kemal Tosun (40), Yegeninin okulun camlarini taslayan çocuklari uyardigini belirten Tosun, 'Oradaki kisa süreli tartismanin ardindan dönüp evine giderken sol kürek kemiginin arkasindan biçaklaniyor.
Saglik durumu iyi degil. Hayati tehlikesi sürüyor. Sabirla bekliyoruz. Akcigerinin bir kisminin söndügü söylendi. Beni üzen, bir çocugun diger bir çocuga bunu yapabiliyor olmasidir. Hangi ruh haliyle bunu yapar? Yasi küçük olabilir ama sonuna kadar sikayetçi olacagiz. Gereken cezayi almasini istiyoruz' dedi.


  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu