Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

ADANA 1 YILINDA HİZMETTE SINIFTA KALDI

ADANA 1 YILINDA HİZMETTE SINIFTA KALDI

ADANA 1 YILINDA HIZMETTE SINIFTA KALDI

 Adana Sevdalilari Yardimlasma Dayanisma Kültür ve Turizm Dernegi (ASED) Baskani Tahir Akin bir gurup üyeleriyle önceki gün bir resturantta bir araya gelerek Adana’nin sorunlarini masaya yatirdilar.

 

KARALAR’IN KARNESI KIRIK

 

 . Adana Sevdalilari Yardimlasma Dayanisma Kültür ve Turizm Dernegi (ASED) Baskani Tahir Akin, burada yaptigi konusmasinda Adana yaklasik bir yildir Sehir görünümünden çikmis adeta köy görümüne büründügünü kaydederek Adana büyük umutlar bekledikleri Zeydan Karalar’dan hizmet yönünden hiçbir sey alamadiklarini ifade etti.

 

Adana'da iyi bir hizmet göremedigini açiklayan Akin '1 yilda vatandasla iç içe olup da Adana’nin çehresini degistirip, Adana’nin gelecegini sekillendirmekten  karsimizda yoksun bir belediye baskani var. Tam bir yoldu. Vatandaslarimizin istedigi hiçbir hizmet verilmedi. Baskan Karalar’in tek icraati alin teriyle ekmegini kazanan isçileri kapi disari ederek bu Kista kiyamette  bir parça ekmege muhtaç etti. Ekmege zam yapti.tasarruf dedi Vatandasin ucuz bindigi otobüs seferlerini azaltti.Halkin belediyesi diyor. Ancak Halkin sirtindan inmeyen yandaslarina peskes çeken bir belediye baskanimiz var diye konustu.

 

KARALAR;SINIFTA KALDI

 

 

Günlerin çabucak geçtigini hatirlatan Baskan Tahir Akin, sözlerine söyle devam etti.Biz Adana Sevdalilari Yardimlasma Dayanisma Kültür ve Turizm Dernegi olarak çok sabirliyiz.Adana’nin en çok üyesi olan derneklerden bir tanesiyiz.Adana’mizin kalkinmasi için elimizi tasin altina koymaya her zaman haziriz.Yeter ki, hizmetler için verilen sözler tutulsun. Vatandaslarimiz magdur olmasin diye konustu.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurmus oldugu CHP’nin suanki Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’na çagrida bulunan Baskan Akin, Tercih ettiginiz Baskan Zeydan Karalar’i Adana’miza bir yilda hiç bir sey kazandirmamistir.Vatandas koca bir yaz Sivri sineklerden Balkonunda daminda oturamadi toz topraktan kapi pencere açamadi.Kisin en ufak yagmurlarda evlerimize su basti.Vatandas magdur oldu.Sadece günü kurtarmak adina günübirlik baskanlik yapan Zeydan Karalar’in 1 yilda miadi doldu.ve Bir yil içinde sinif geçemedigini söyledi.

 

 

 

BU HALK SÖZLÜ’YÜ MUMLA ARIYOR

 

Adana Büyüksehir Belediyesi eski baskani Hüseyin Sözlü’nün baslattigi ve yarim kalan projelerinin tamamlanmasini isteyen Akin, Allah  Hüseyin Sözlü’den razi olsun 5 yilda gece gündüz çalisti. Kalici eserler Adana’ya birakti.Yeni bulvarlar açti.Köprüler yapti.Karni yarik tabir edilen Girne caddesinin üzeri kapatildi.Çiftçilerimize  Günes Paneli dagitti.Hayvancilikla ugrasan çiftçilerimize yem verdi.Hayvan verdi,fidan verdi. Kapali spor salonlari yapti.Yayla yollarini genisletti. Adana’mizin tanitimi için Festivaller düzenlendi.Bunlarin disinda Adamizi 6 dev proje kazandirdi. 25 yilda yapilmayanlari 5 yila sigdiran Hüseyin Sözlü’yü bu halk mum isigi ile ariyor. Seklinde açiklama yapti

 



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı