Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ'de şeffaflık dönemi

Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ

Adana tarihinde bir ilk

Adana tarihinde bir ilk

 

Adana Büyüksehir Belediyesi ve ASKI'de seffaflik dönemi

 

Adana Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI), kurum hizmetlerinde kullanilmak üzere gerçeklestirilen Akaryakit Alimi Ihalesini sosyal medya hesaplari üzerinden canli yayinladi.

 

Adana tarihinde bir ilke imza atan Adana Büyüksehir Belediyesi ve ASKI, Genel Müdürlük toplanti salonunda gerçeklestirilen Akaryakit Alimi ihalesini sosyal medya hesaplarindan canli yayinladi. Belediyecilikte seffaflik ilkesi için tarihi bir adim niteligi tasiyan bu gelismeyle birlikte Büyüksehir Belediyesi ve ASKI,  gerçeklestirilen hizmetlerde açik davranmayi, seffaf, adil ve dürüst olmayi temel degerleri içerisinde benimsedigini gözler önüne serdi.

 

4734 Sayili Kamu Ihale Kanununa uygun açik ihale usulü ile gerçeklestirilen Akaryakit Alimi Ihalesinde 2019-2020 yillarinda kullanilmak üzere 2.000.000 litre motorin ve 25.000 litre 95 oktan kursunsuz benzin alimi yapilacak. Ihaleye katilan 5 firmanin zarflari, komisyon üyelerince canli yayinda açilarak evraklari incelendi. Katilan firmalardan birinin evraklari eksik oldugu gerekçesiyle degerlendirilmeye alinmadi. Gerçeklestirilecek 2. oturumda ise eksiksiz evraklari ile teklifte bulunan 4 firma ayrintili olarak degerlendirilecek.



Anahtar Kelimeler: Adana tarihinde bir ilk
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı