Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Adana ESOB'de Niyazi Göğer dönemi başladı

Adana ESOB

Adana ESOB'de Niyazi Göğer dönemi başladı

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (Adana ESOB) olaganüstü genel kurulunda seçimi Baskan Niyazi Göger kazandi. 561 delegenin oy kullandigi genel kurulda Baskan Niyazi Göger 288, mevcut Baskan Nihat Sözütek ise 266 oy aldi. 7 oyun geçersiz sayildigi genel kurulda Adana ESOB Baskanligina Niyazi Göger seçildi.

 

Ticaret Bakanliginin aldigi karar dogrultusunda Il Ticaret Müdürlügü gözetiminde gerçeklestirilen Adana ESOB'un olaganüstü genel kurulu Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli Balo salonunda gerçeklestirildi. Adana Ticaret Il Müdürü Adnan Ekiz ve TESK Genel Sekreteri Naci Sulkalar'in da katildigi genel kurulda Divan Baskanligini Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (Mersin ESOB) Baskani Talat Dinçer üstlendi.


Bakanlikça genel kurul gündemine alinan maddelerin oylanmasinin ardindan baskanlik seçimine geçildi. Adana Halk Otobüsleri Esnaf Odasi Baskani Niyazi Göger ve mevcut Baskan Nihat Sözütek'in aday oldugu seçimde 561 delege oy kullandi. Delegelerin 288'inin oyunu alan Baskan Niyazi Göger, Adana ESOB Baskanligina seçilirken, Baskan Nihat Sözütek ise 266 oy aldi. 7 oy da geçersiz sayildi.

 

Niyazi Göger'in baskanligindaki Adana ESOB'un yeni yönetim kurulu, Ünsal Perçin, Mehmed Güveloglu, Süleyman Oguz, Üzeyir Öztürk, Ilhami Uygunsözlü, Tayfun Eker, Veysel Bulat ve Haci Emin Ünal'dan olustu.
Genel kurulda Denetim Kurulu üyeliklerine, Sinan Turan, Fikret Yilmaz, Yunus Aytekin, Kenan Karaca, Kenan Çakmak seçilirken, Disiplin Kurulu üyeliklerine ise, Mehmet Ates, Hüseyin Sert, Samil Kocagöz, Tuncay Karabey ve Yakup Cihanker seçildi.
Seçim sonuçlarinin belli olmasinin ardindan tebrikleri kabul eden Adana ESOB'un yeni Baskani Niyazi Göger, genel kurulda kendisine ve yönetimine verdikleri destekten ötürü delegelere tesekkür etti.


Seçimde kaybedenin olmadigini, kazanan tarafin ise esnaf ve sanatkarlar ile Adana'nin oldugunu belirten Baskan Niyazi Göger, tüm esnaf ve sanatkarlarin sorunlari ile yakindan ilgileneceklerini kaydetti.
Baskan Nihat Sözütek ise, yeni baskan Niyazi Göger ve yönetimini tebrik ederek, görevlerinde basarilar diledi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı