Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

ADANA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE SKANDAL...

ADANA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE SKANDAL...

AK PARTİ'YE OY KAYBETTİRİYORLAR

ADANA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE SKANDAL...

Adananın her kesiminden sevilen ve sayılan memleket sevdalısı Çukurova Devlet Hastanesi Başhekimlik görevini üstün vazife bilinci ile yapan Uzm.Dr.Akif KÜÇÜKCAN 'ın sözleşmesi'nin yenilenmemesi Adanalılar üzerinde soğuk bir duş etkisi yarattı.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Adana Sağlık İl Müdürlüğünün böyle bir skandala imza atması kafalarda soru işareti bıraktı.

Çukurova halkı tarafından çok sevilen sayılan Çukurova Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Akif KÜÇÜKCAN 'ın sözleşmesi'nin yenilenmemesinin arkasında AK Partiye yakın bazı isimlerin olduğu kulaktan kulağa yayılırken,Cumhur ittifakının yılmaz savunucuları olan paydaş partililer bu duruma en yüksek perdeden tepkilerini dile getiriyorlar ve bir an evvel Akif KÜÇÜKCAN hocanın görevine devam etmesini istiyorlar. Başta sosyal medya hesaplarından facebook , instagram , whatsapp olmak üzere Akif KÜÇÜKCAN hocanın resimlerini ve düşüncelerini dile getiriyorlar.

Adana İl Sağlık Müdürü Halil NACAR  bu kritik günlerde  sessizliğini  sürmesi  Kamuoyu tarafından tepkiyle karşılanırken,Çukurova’nın yetiştirdiği hizmet aşkı ile gecesini gündüzüne katan Akif KÜÇÜKCAN hocanın görevine bir an evvel devam etmesini isteyen Çukurova halkı. Milletin iradesi neyse o olmalı ve Akif KÜÇÜKCAN hoca gorevine devam etmelidir. Şeklinde  yetkililere çağrıda bulundular 



Abdurrahman Temel
10.04.2023 20:59:13
Biran önce bu yanlıştan dönülmesi

Can savrun
10.04.2023 22:52:51
Bu denli çalışkan ve dürüst görevini layıkıyla yerine getiren , bashekimimizi iş ti yor ruz.

Hacı Cankurt
11.04.2023 06:56:52
Adil dürüst,hizmet ve vatan aşkı ile hiç bir fark gözetmeden görevini yerine getiren sayın Dr. Dr. Akif KÜÇÜKCAN' yalnız değildir Bu vahim yanlıştan biran önce dönülmeli ve görevine iade edilmelidir.

Bülent AKBUDAK
11.04.2023 23:08:28
Başhekimimizin görevine devamını istiyoruz

Cabbar ilbars
12.04.2023 17:51:10
Böyle dürüst ve çalışkan bir bürokratı ne diye görevden alınır anlamakta zorlanıyorum,lütfen yetkililer susmasın Dr.Akif Küçükcanı acilen görevine iade edilsin ,istiyoruz .

  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı