Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

ADANA İP’TE SULAR DURULMUYOR.

ADANA İP’TE SULAR DURULMUYOR.

İLÇE BAŞKANI MİSAL POLAT’A AĞIR SUÇLAMA

ADANA İP’TE SULAR DURULMUYOR.

 

Son zamanlarda  İP Adana İl Teşkilatı ile Seyhan ilçe teşkilatı arasında yaşanan gerginlikler. İstifalarında ateşini yakmaya başladı.

İddialara Geçtiğimiz ay içerisinde İl yöneticilerinin Silah zoruyla Seyhan İlçe binasını bastıklarını burada partililerin gözü önünde ağza alınmayacak laflarla bir birlerine hakaret ettikleri ileri sürüldü. Ayrıca  Delege seçimlerinde Parti Teşkilatından  Zeynep Erciyes adlı kişinin bazı kişiler adına defalarca sahte oylar  kullandığı Divanı yöneten başkan tarafından ise sahte oy kullandığı gerekçesiyle tutanak tutulduğu ileri sürüldü.

İLÇE BAŞKANI MİSAL POLAT’A AĞIR SUÇLAMA

Görevini kötü kullandığı gerekçiyle Parti yönetiminden uzaklaştırıldığı iddia edilen Eski Emniyet mensubu Hüdai Esen isimli kişinin ise 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü anması sırasında yine partililerin önünde Hüdai Esen isimli partilinin ilçe başkanına yönelik büyük suçlamada bulunarak İP İlçe Başkanı olan Misal Polat’a kardeşinin uyuşturucu satarak ailesinin zengin ettiğini yakalanacağını  anlayınca da yurt dışına kaçtığını öne sürdü.

Millet ettifakına yakın bazı belediyelerden aylık olarak gelen yardım paralarının ilçe başkanı tarafından buhar olduğunu söylenirken parti içerisindeki bu mide bulandıran olaylardan dolayıda istifaları da peş peşe getirdiği gelen bilgiler arasında



Anahtar Kelimeler: ADANA SULAR DURULMUYOR.
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli