Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

ADANA VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN BAŞKAN FİLİK'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

ADANA VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN BAŞKAN FİLİK

VALİ ELBANDAN BAŞKAN FİLİK'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

 

 Vali Süleyman Elban, bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Yumurtalik ilçesini ziyaret etti.

Ilçe ziyaretini Yumurtalik Kaymakamligina gerçeklestirdigi ziyaretle baslatan Vali Elban, burada Belediye Baskani Türkei Filik Kaymakam Hasan Hüseyin Vural ile Kaymakamlik personeli tarafindan karsilandi.

 VALI ELBAN YUMURTALIK BELEDIYESINI ZIYARET ETTI

Bu arada Yumurtalik Belediyesini ziyaret eden Vali Süleyman Elban, Belediye Baskani Türkes Filik ile bir süre görüserek ilçenin genel durumu ve belediye tarafindan yapilan çalismalar hakkinda bilgi aldi.
Vali Elban, burada yaptigi konusmada Yumurtalik’in Adana’nin en önemli ilçelerinden biri olduguna deginerek, kamu yönetimi, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluslari ile birlikte el ele ilçeyi çok daha iyi yerlere getirmek için çalisacaklarini kaydetti.

 Konusmasina devam eden Vali Elban, ilçede gerçeklestirilecek olan çalismalarda basta Belediye Baskani Türkes Filik olmak üzere tüm belediye çalisanlarina görevlerinde basarilar diledi.

Yumurtalik Belediye Baskani Türkes Filik ise Vali Süleyman Elban’a nazik ziyaretlerinden dolayi tesekkür etti.

Il Emniyet Müdürü Dogan Inci ve Il Jandarma Komutani Jandarma Albay Taskin Keles’in de hazir bulundugu ziyarette Kaymakam Vural’dan ilçede gerçeklestirilen çalismalar ve planlanan projeler hakkinda detayli bilgiler alan Vali Elban, ilçe ziyaretini Yumurtalik Belediyesi, Ilçe Emniyet Müdürlügüne gerçeklestirdigi ziyaretle sürdürdü.

 

Ilçe Emniyet Müdürlügünde incelemelerde bulunan ve ilçede gerçeklestirilen asayis çalismalari hakkinda ilgili personelden bilgiler alan Vali Elban, ardindan Ilçe Jandarma Komutanligini ziyaret etti. Ilçede gerçeklestirilen emniyet ve asayis çalismalari hakkinda yetkililerden bilgiler alan Vali Elban; vatandaslarin huzur ve güven içinde yasamasinin teminati olan Emniyet ve Jandarma Teskilatlarinin asayis çalismalarinin yani sira pandemi sürecinde ve sosyal sorumluluk projelerinde gerçeklestirdikleri basarili faaliyetlerde bulunduklarini belirterek büyük fedakârlik, cesaret ve yüksek vazife bilinciyle görevini ifa eden tüm güvenlik güçlerine tesekkür etti.


Ziyaret ve incelemelerinin ardindan bir degerlendirmede bulunan Vali Elban, “Yumurtalik ilçemiz tarihi ve turizm degerleriyle Adana’mizin önemli ilçelerinden birisi. Ilçemizin bu degerlerinin ülke çapinda bilinirligini arttirmak için elimizden gelen gayreti gösterecegiz. Tarihi kalesi, denizi ve sahiliyle özellikle turizm açisindan cazip yatirim olanaklarina sahip bu güzel ilçemiz, daha iyi noktalari hak ediyor.” dedi.
Ziyaretler, yapilan degerlendirmelerin ardindan sona erdi.

 

 

 

 



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli