Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

''ADANA'DA EN İYİ YOL YÜREĞİR'DE OLACAK''

BAŞKAN KOCAİSPİR ; ''ADANA'DA EN İYİ YOL YÜREĞİR'DE OLACAK'

BASKAN KOCAISPIR ;

''ADANA'DA EN IYI YOL YÜREGIR'DE OLACAK''

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, ilçenin yol sorununu çözmek için yogun bir çaba gösteriyor. Yüregir'de girilmedik mahalle ve sokak birakmamak için ekipleri seferber eden Baskan Kocaispir ''Yol çalismalarina büyük önem veriyoruz. Ciddi bir asfalt alimi gerçeklestirdik. 2020 yatirim programimizda bu alimlarimiz artarak devam edecek. Vatandaslarimizi kisin çamurdan, yazin ise tozdan ve çukurlardan kurtaracagiz. Yüregir Adana'nin yollari en iyi olan ilçesi olacak.'' dedi.

Yüregir'de farkli noktalarda ekiplerin araliksiz çalismalarini sürdürdügünü belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, ''Ekiplerimiz bir taraftan yeni yollar açarken, bir taraftan da asfalt kaplama çalismalarina devam ediyor. 6 ayri ekip yollarda parça bakim ve yama çalismalarini sürdürüyor. Ekiplerimiz 35 ayri mahallede parça bakim ve yama çalismalarini tamamlarken 9 ayri mahallede ise asfalt kaplama çalismasi yaptilar. Önümüzdeki günlerde ilk etapta 18 ayri mahallemizde asfalt kaplama çalismasi yapacagiz. Çalismalarimiz periyodik olarak devam edecek.'' seklinde konustu.

Asfalt çalismasinin zor ve pahali bir is oldugunu belirten Baskan Kocaispir, ''Bütün kurum ve kuruluslarla isbirligi içinde hareket ederek çalismalarimizi sürdürüyoruz. Asfalt çalismasi yapacagimiz yerleri diger kurumlarimiza da bildiriyoruz. Çalisma yapacagimiz bölgede bir programlari varsa onu tamamlamalarini istiyoruz. Sokaklarimizin yap boz tahtasina dönmesine, emegimiz ve paramizin bosa gitmesine gönlümüz razi degil. Bu konu ile ilgili olarak herkesin duyarli olmasini istiyoruz.'' diyerek olaganüstü haller disinda yapilan yollarin bozulmasinin kendilerini üzdügünü ve Yüregirli vatandaslarin parasinin bosa gittigini belirtti.

Yüregir'in bütün mahallelerine esit hizmet götürdüklerini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Asfalt ekiplerimiz Akdeniz Mahallesinde bozuk olan ve vatandaslarin yogun olarak kullandigi sokaklari asfaltladilar. Yollarimiz Avrupa standartlarinda yapiliyor. Bundan sonra da yogun bir sekilde asfalt çalismalarimiz devam edecek.'' dedi.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı