Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Ak Parti Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi Dinçer Dinç, Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

Ak Parti Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi Dinçer Dinç, Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

Ak Parti Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi Dinçer Dinç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Ceyhan’da görev yapan yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Ak Parti Adana Il Yönetim Kurulu Üyesi Dinçer Dinç, Gazetecilerle Kahvaltida Bulustu
Ak Parti Adana Il Yönetim Kurulu Üyesi Dinçer Dinç, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler günü dolayisiyla Ceyhan’da görev yapan yerel basin mensuplariyla kahvaltida bir araya geldi.
Venedik Pastanesi Kahvalti Salonunda düzenlenen programa Ceyhan’da görev yapan yerel basin mensuplari katildi.
Gerçeklesen kahvalti programinda medya mensuplarinin yeni yilini ve 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Ak Parti Adana Il Yönetim Kurulu Üyesi Dinçer Dinç; “Günümüz bilgi çaginin önemli mesleklerinden birini icra eden ulusal ve yerel medya mensuplari takdire sayan bir özveri ile görev yapmakta ve kamuoyunu aydinlatmaktadir. Insan hak ve özgürlüklerinin en temel unsurlarindan biri olan haber alma hürriyetinin saglanmasinda görev üstlenen ve bu görevi zor kosullarda, kisitli imkânlarla fedakârca yerine getiren siz degerli basin mensuplarinin bu özel gününü ve yeni yilini tekrar kutluyorum. Bu vesile ile görevi basinda hayatini kaybeden basin mensuplarini da rahmetle aniyorum.” dedi.
Dinçer Dinç, gerçeklestirilen programa katilimlarindan dolayi Ceyhan’da görev yapan yerel medya mensuplarina tesekkür etti.
Kahvalti programinin ardindan, toplu fotograf çekiminin ardindan sona erdi.


  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu