Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

AK Parti'li Özsoy, ‘dan ÜVEY Anne Hülya Erdem’e ver yansın etti

AK Parti

'Hülya Erdem Ceyhan'a ihanet etti'

AK Parti'li Özsoy, ‘dan ÜVEY Anne Hülya Erdem’e ver yansin etti

AK Parti Ceyhan Ilçe Baskani Sami Özsoy sabah kahvaltisinda basinla bir araya geldi. Baskan Özsoy'un toplantisina basin mensuplari yogun ilgi gösterdi.

Baskan Özsoy'un yani sira Büyüksehir meclis üyesi Zafer Koç, Ceyhan Belediyesi Meclis Üyeleri, Hasan Yildirim, Veli Köksal ve Hakan Uçaral katildi. AK Parti Ceyhan Gençlik Kollari Baskani Yunus Emre Korkmaz ve partinin yönetim kurulu üyesi Çagri Kav basin mensuplariyla bir araya geldi.

AK Parti Ceyhan Ilçe Baskani Sami Özsoy, CHP'li yöneticilerin Ceyhan'lilara sundugu vaatlerin yalan oldugu ortaya çikti, ifadesini kullandi.

AK Parti'li Özsoy toplantida böyle konustu: 'Ahmet Davutoglu geçtigimiz günlerde Ceyhandaydi. Bu ülkede Basbakanlik yapmis birinin düstügü içler acisi durumu hep birlikte gördük. Ceyhanli hemserilerimiz kendisine teveccüh göstermedi. Kimse gitmedigi için ögretmenevinde yapacaklari programi dahi iptal etmek zorunda kaldilar. Daha 100 kisiyi bir salonda toplayamayan adamlar bu ülkede iktidar olmaya memleketi yönetmeye talip oluyorlar. Esnaf ziyaretlerinde kimlerle muhattap oldugu, kaç kisinin kendisine ilgi  gösterdigi herkesin malumu. Ahmet Davutoglu’nun milletin gözündeki degeri Recep Tayyip Erdogan’in yol arkadasi oldugu içindi. Yol arkadasini birakip baska yollara savrulanlarin düstügü bu durum acinasidir. Ben Ahmet Davutoglu’nun yerinde olsam Ceyhan programindan sonra siyaseti birakirdim. Yüzde yarim oy alamayacak bu partilerin bu millete sunacak hayirli bir seyi yoktur.

'Hülya Erdem Ceyhan'a ihanet etti'

Ittifaklari IYI Parti’ye siyasi taklacilik yapmak için 5 yasindaki çocuklari siyasete alet ettiler. Ceyhanlilarin yüzbinlerce lirasini harcayarak Burhaniye Mahallesi'nde Meral Aksener kresini açtilar. Belediye Baskani Hülya hanima soruyoruz. Bu krese bir Sehit Ögretmenimizin ismini veremediniz mi? Gizli ittifakiniz HDP’den mi korktunuz? Örnegin, Sehit Ögretmenimiz Senay Aybüke Yalçin’in ismini verseydiniz de bu kresin açilisini hep birlikte yapsaydik.

AK Parti Ceyhan Ilçe Baskani Sami Özsoy, CHP'li Belediye Baskaninin Ceyhan'a ihanet ettigini ve Belediye Baskani Hülya Erdem'in Adana'dan serin tavirlariyla vurdum duymaz oldugunu ifade etti. Baskan Özsoy sözlerine söyle devam etti: 'Seçim sürecinde Ceyhanli'lara birçok vaatte bulundular, hepsi balon çikti. Zillet Ittifaki, Mart'in sonu bahar demisti, Mart'in sonu hüsran oldu' diye konustu.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı