Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

AKAMDER BAŞKANI KARSLIOĞLU AÇIKLAMA YAPTI

AKAMDER BAŞKANI KARSLIOĞLU AÇIKLAMA YAPTI

AKAMDER BAŞKANI KARSLIOĞLU AÇIKLAMA YAPTI

AKAMDER BASKANI KARSLIOGLU AÇIKLAMA YAPTI

Dün gazetemizin sitesinde yayinladigimiz ‘’ADANA MILLI EGITIM’DE NELER OLUYOR’’ baslikli  haberimize AKAMDER Baskani Mustafa Karslioglu’ndan cevap geldi.

 HERSEY KONTROLÜMÜZ ALTINDA 

Adana Milli Egitim Müdürlülügü tarafindan 30 Milyonluk  Okul Güçlendirme islerini disaridan  bir müteahhitte verecegi iddiasi ile ilgili çikan haberimize açiklik getiren AKAMDER Baskani Mustafa Karsligolu, herhangi bir sikintinin olamadigini, her sey konrol altinda oldugunu ifade ederek hiçbir sikintinin yasanmadigi  ayrica Sefaf bir sekilde islerin yürüdügünü söyledi.

Bu Konu hakkinda dün Adana Valiligi ile görüstüklerini belirten Karslioglu,Mus Kökenli olan Müteahhidinde AKAMDER üyesi oldugunu söyledi.

GÜÇLENDIRME ISI HER INSANIN ISI DEGILDIR

Adana’nin disindaki firmalara is verilmeyecegini belirten baskan Karslioglu,Güçlendirme isinin en zor islerden birisi oldugunu hatirlatarak her insanin yapabilecegi bir is olmadigini vurguladi.

 IHALEYE BIR DEFA ÇAGIRILAN IKINCI DEFA ÇAGIRILMIYOR

Dünyada ve Türkiye’de yasanan Korona virüsü olaylarindan dolayi okullarin kapali olmasi nedeniyle,tadilati yapilacak okullar için Adana Valiligi ve Adana Milli egitim Müdürlügü tarafindan firmalar davet edildigini hatirlatan Karslioglu, davetiye usulü ihaleye çikildigini Ihaleye bir davete bir defa çagirilan firma yetkilisinin ikinci defa çagirilmadigini söyledi

 Bu firmalarin EKAP üzerinden davet  edildigini belirten Karsligolu, rekabet olmasi için yaklasik 20 firmanin davet edildigini belirterek isi alan firmanin  islerin zamaninda bitmesinden dolayi bir dahaki davete çagirilmadigini vurguladi.

BU ILERI YAPAN 35 FIRMAMIZ VAR 

Baskan Karslioglu,açiklamalarini su cümlelerle devam ettirdi; Adana’da okul yapan yaklasik 35 Firma var, Güçlendirmeyi yapacak her insanin bir isi degildir. Çünkü en zor islerden bir tanesidir. Bu tür ihaleler Adana Valiligi ve Adana Milli egitim  Müdürlügü nezdinde  EKAP üzerinden davet edilir. 3 teklif ister. Rekabet olsun diye yaklasik 20 firma çagirilir. Isi alan firma bir dahaki ihaleye çagirilmiyor.Çünkü ekonomik açidan islerin zamaninda bitirsin diye Adana’da yapilan bu isler AKAMDER’in kontrolü altindadir.Her sey Seffaf bir sekilde devam etmektedir.bu konuda kimsenin hiçbir süphesi olmasin’’açiklamasinda bulundu.

Çukurova Flashhaber Gazetesi olarak sorularimiza içtenlikle cevap Veren AKAMDER Baskani sayin Mustafa Karsliogu’ beye tesekkür ediyor.Islerinde basarilar diliyoruz

 

 

 

 



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli