Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

AKARCALI MAHALLE MUHTARI SOL SAHİL SULAMA BİRLİĞİ’NE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

AKARCALI MAHALLE MUHTARI SOL SAHİL SULAMA BİRLİĞİ’NE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

YETKİLİLER :SORUMSUZ BİRLİK BAŞKANINI GÖREVDEN ALSINLAR.

AKARCALI MAHALLE MUHTARI SOL SAHİL SULAMA BİRLİĞİ’NE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

YETKİLİLER :SORUMSUZ BİRLİK BAŞKANINI GÖREVDEN ALSINLAR.

 

Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı Akarcalı Muhtarı Şükrü Dişkaya Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı İbrahim Atar’a öfke kustu.

Göreve geldiği günden buyana olay olan sürekli gündeme getirdiğimiz Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı İbrahim Atar’ın yaptığı skandallara  bir yenisi daha eklendi.

Atar ile ilgili yaptığımız onca haberlere karşı kulağını tıkayan bürokratlardan ses çıkmadığı gibi skandallarına  bir yenisini daha ekleyen Birlik başkanı Atar’a  Akarcalı Muhtarı Şükrü Dişkaya’da ateş püskürdü.

BUNLAR VATANA İHANET EDİYOR. YETKİLİLER SEYREDİYOR

 DSİ Kanalına uçan tırın yanında açıklama yapan Dişkaya,sorumsuz davranan Birlik yöneticilerinin görevden alınması çağrısında bulunarak Vatan su demek ama  bu vatana en büyük ihaneti yapan Sol Sahil Sulama Birliği yöneticileridir diye sersenişte bulundu.

Sol Sahil Sulama Birliği tarafından çalışmaların engellendiğini iddia eden Muhtar Dişkaya’ Adana Büyükşehir ve  Yüreğir Belediyesinin  Sorumluluk sahasında gereken hizmetleri verdiğini ancak Seyhan Sol Sahil  Sulama Birliğinin ise  Para yok diyerek çiftçilere kan kusturduğunu ileri sürdü.

SORUMSUZLAR GÖREVDEN ALINMALIDIR 

 Dişkaya Tiktok hesabından paylaştığı videoda  ise şunları söyledi; Vatan su demek  En büyük ihaneti Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı yapıyor. Gördüğnüz gibi durum ortada ne şebeke var ne bent var. Bizim çalışmalarımız tamamen engelleniyor. Sol Sahil Sulama Birliği gereksizsin hiçbir işe de yaramıyorsun Bu yönetimle hiçbir sey yapmıyor Çiftçimizi desteklemiyor.gereken yatırımı yapmıyor.Oldukları yerde oturuyor. Bu saatten sonra sol sahil Sulama Birliğinden hiçbir sey olmaz Yaşam alanının olmadığı yerde şebeke var yaşam alanın olduğu yerde yok olacak seymi bu nasıl sorumsuzluk esc kanalında içerisine akarcalı 4 tane çocuğunu verdi su vatandır diyoruz su nerdeyse köyün içerine girecek bumudur sorumluluk Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi kendi sorumluluk sahasında  gereken her şeyi yapıldı. Sol Sahil Sulama Birliği YSK kanalı 1965 te yapılan anolara hiçbir şekilde  müdahale etmedi, etmediği gibi geldiğimiz durum ortada Kanala düşen tırın sorumluluğu Sol Sahil Sulama Birliğinde hiçbir yatırım yapmıyor. Yapmadığı gibi para yok diyor.’’ Açıklamasının ardından yetkilileri göreve çağırarak çiftçilerin başına bela olan bu basiretsiz yöneticilerin görevden alınmasını istedi



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı