Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Akay, “Sevdiklerinizin kıymetini bilin”

Akay, “Sevdiklerinizin kıymetini bilin”

SEYHAN’DA GELENEK BOZULMADI SEVGİLİLER GÜNÜ DE BİR GÜN ÖNCE KUTLANDI

SEYHAN’DA GELENEK BOZULMADI SEVGILILER GÜNÜ DE BIR GÜN ÖNCE KUTLANDI 

Seyhan Belediyesi, önemli günleri bir gün önce kutlama gelenegini Sevgililer Gününde de bozmadi. Düzenlenen “Mehmet Erdem” halk konseriyle Adanalilar Sevgililer Gününü büyük bir coskuyla kutlarken, Baskan Akif Kemal Akay Adanalilara “Sevdiklerinizin kiymetini bilin” diyerek anlamli bir mesaj verdi.

KÜLTÜR-SANATIN MERKEZI SEYHAN

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’in daha yasanabilir ve kültür-sanatin merkezi bir Seyhan hedefi dogrultusunda Yasar Kemal Kültür Merkezi önünde olusturulan “Seyhan Sanat Meydani” Sevgililer Günü konserine ev sahipligi yapti.

GELENEK BOZULMADI

Ünlü sanatçi Mehmet Erdem’in sahne aldigi halk konseriyle Seyhan’da “Sevgililer Günü” diger önemli günlerde oldugu gibi bir gün öncesinden kutlandi. Ünlü sanatçi sevilen parçalarini Sanat Meydani’ni dolduran binlerce Adanali için seslendirdi.

 

BASKAN AKAY’DAN MÜJDE

Konser arasinda sahneye davet edilen Baskan Akif Kemal Akay, Mehmet Erdem gibi Türkiye’nin en degerli sanatçilarinin Sanat Meydani’nda Adanalilarla bulusmaya devam edecegi müjdesini verdi. Sanat Meydani’nda çok daha güzel günleri hep birlikte yasayacaklarini dile getiren Baskan Akay, Seyhan’da önemli günlerin bir gün önceden kutlandigini animsatarak sunlari kaydetti:

Resim önizlemesi

“SEVDIKLERINIZIN KIYMETINI BILIN”

“Seyhan Belediyesi olarak hep bir adim öndeyiz. Yilbasinda öyle oldu, bayramda öyle oldu, simdi Sevgililer Gününü de bir gün önce kutluyoruz. Kalbinde sevgi olan, bir sevgiye emek veren herkesin Sevgililer Günü kutlu olsun. Sevdiklerinizin kiymetini bilin. Bugünleri unutmayin. Hepinize sevgilerimi, saygilarimi sunuyorum.”

Resim önizlemesi

ENGELLI YURTTASLARLA OYNAYIP, SARKILARA ESLIK ETTI

Mehmet Erdem’e çiçek verip, sanat hayatinda basarilarinin devamini dileyen Baskan Akay, konserde engelli yurttaslarla birlikte sarkilara eslik edip, coskuya ortak oldu. 



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli