Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Akay, mağdur vatandaşın yanında!

Akay, mağdur vatandaşın yanında!

Akay, mağdur vatandaşın yanında!

Seyhan Belediye ekipleri, kuvvetli yagis sonucu yasanan su baskini ve diger olumsuzluklarda halkin yardimina kosarken, rutin hizmetlerini de aksatmiyor. Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, yogun yagisin düstügü ilçede magdur vatandasin yasadigi olumsuzlugu en aza indirmek amaciyla belediye ekibiyle birlikte mesaisini sorunlari çözmek için harcamaya devam ediyor. 24 saat çalisma esasina göre görevlendirilen ekipler yasanan olumsuzluklara aninda müdahale edebiliyor. Baskan Akay su baskini yasanan mahallelerde teknik ekibiyle denetim yaparak, sorunlarin ivedi olarak çözülmesi için talimatlar veriyor.

 

BASKAN AKAY, EKIBIYLE BIRLIKTE MAHALLELERDE

Baskan Akay, beraberinde belediye teknik ekibi oldugu halde mahallelerde inceleme yapti. Akkapi Mahallesinin yeni yerlesim alaninda inceleme yapan Baskan Akay altyapisi ASKI tarafindan yapilan sokaklari inceledi. Baskan Akay, bölgede ASKI’nin alt yapisini tamamladigi sokaklarda öncelikli olarak yolun yapildigini kaydetti.

 

Baskan Akay, “Yeni yerlesim bölgesi olan alanda, ASKI’nin altyapi çalismasi sürüyor. Temiz su ve kanalizasyon alt yapisi biten sokaklari hemen düzenleyip halkin kullanimina sunuyoruz” dedi.  Yagmurluk ve çizme giyerek halki dinleyen Baskan Akay daha sonra ekibiyle birlikte inceleme yapmak üzere diger mahallelere geçti.

 

SEYHAN ZABITA, GIDA MÜHENDISLERI ILE DENETIMDE

Seyhan Belediyesi Adana’da son 56 yilin en yogun yagisi nedeniyle olusan su baskini ve olaganüstü durumda da halkin sagligi ve refahi için rutin islemlerini aksatmiyor. Seyhan Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügüne bagli Gida Mühendisleri yilbasi öncesi sekerleme ve kuruyemisçilerin denetimini sürdürdü. Ekipler denetimlerini araliksiz olarak sürdürecek.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli