Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Akay, tamamlanan sokakları halkla açtı...

Akay, tamamlanan sokakları halkla açtı...

Akay, tamamlanan sokakları halkla açtı...

Seyhan Belediyesi 96 Mahallede 10 bine yakin sokakta 2020 Hizmet yili programi dahilinde asfalt yenileme çalismalarini sürdürürken, Narlica Mahallesi’nde tamamlanan sokaklar Muhtar ve Halkin talebiyle Baskan Akif Kemal Akay’in da katildigi sembolik bir törenle hizmete açildi.

 

Seyhan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü yol isleri ekipleri Aralik 2019’da gerçeklestirilen Muhtarlar toplantilarinin ardindan sekillenen 2020 Hizmet Yili programi çerçevesinde Mahallelerde asfalt yenileme çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Bu çerçevede Narlica Mahallesinde de mevcut sokaklar oluklu asfalt ile yenilendi. Çalismanin tamamlanmasiyla Narlica Mahalle Muhtari Hasim Temiz’in önderliginde Mahalle halkinin da talebiyle Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay davet edilerek sosyal mesafe dikkate alinarak sembolik bir açilis gerçeklestirildi.

 HEDEF YASAM KALITESINI DAHA DA ARTTIRMAK

Baskan Akay açilis öncesi Muhtar Temiz ve Mahalle halki ile yenilenen sokaklari dolasti. Baskan Akay, yagislarda yagmur suyunun oluklara akmasi için egimin verildigi, kaldirimlarin elden geçirildigi sokaklar nedeniyle halkin memnuniyeti ile karsilasti. Daha sonra Mahalledeki tamamlanan bir sokakta sembolik olarak açilis kurdelesi kesildi.  Burada kisa bir konusma yapan Baskan Akay, “Muhtarlarla yaptigimiz istisareler dogrultusunda 2020 yili için bir çalisma program hazirladik. Bu program çerçevesinde yilsonuna kadar tüm Mahallelerimizde asfalt çalismasini tamamlamis olacagiz. Amacimiz halkimizin yasam kalitesini daha da yukariya çikarabilmektir. Narlica Mahallesi’nde standartlara uygun sekilde tamamlanan sokaklar hayirli ugurlu olsun.”dedi.

 

MUHTAR HASIM TEMIZ’DEN BASKAN AKAY’A TESEKKÜR

 Narlica Mahalle Muhtari Hasim Temiz de Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’a hem hizmetlerinden hem de bir isi yapmis olmak için degil kaliteli yaptiklari için tesekkür etti. Bu arada Baskan Akay,  Mahalle halkinin fotograf çektirme taleplerini de geri çevirmedi.



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli