Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

AKIN,HAYALLER PARİS GERÇEKLER ADANA

AKIN,HAYALLER PARİS GERÇEKLER ADANA

AKIN,HAYALLER PARİS GERÇEKLER ADANA

AKIN,HAYALLER PARIS GERÇEKLER ADANA

 (ASED) Baskani Tahir Akin, Son zamanlarda gündeme getirdigimiz Adana Büyüksehir Belediyesine bagli Aski’de yasanan yolsuzluk iddialarina sert tepki gösterdi.

Baskan Akin, yaptigi açiklamasinda Millet ittifaki adayi Zeydan Karalar’in 31 Mart seçimlerinden sonra görevi geldiginden buyana Adana’ya bir çivi dahi çakmadigini söyledi.

 Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar ve ekibinin göreve geldigi günden bu yana reklamlar ile vatandasin gözünü boyadigini öne süren Baskan Tahir Akin, Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar ve ekibine sert tepki göstererek Vatandaslar sizden hizmet bekliyor siz içi bos reklamlarla halkin akliyla dalga geçiyorsunuz. Diyerek,Adana Büyüksehir Eski Belediye Baskani Hüseyin Sözlü döneminde baslayan ; ancak baskan Sözlü’nün görev süresi sona erdigi için tamamlanamayan  yarim kalmis projelerin  mevcut Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar ve ekibi  tarafindan   hala tamamlanmamasina da  tepki veren . Adana Sevdalilari Yardimlasma Dayanisma Kültür ve Turizm Dernegi (ASED) Baskani Tahir Akin, Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar ve ekibinin ,  reklamlarla vatandasin gözlerinin boyamaya çalisildigini öne sürdü.

 YARIM KALAN PROJELERI NE ZAMAN TAMAMLAMAYI DÜSÜNÜYORSUNUZ?”

 Adana’da ikamet eden vatandaslar ve kamu oyu adina Baskan Zeydan Karalar’a cevaplamasi için sorular yönelten baskan  Tahir Akin,” Sayin Zeydan Karalar, Adana halki sizleri vatandasa hizmet vermek için o makama  seçti. Siz ve ekibiniz bir yildir görevdesiniz. Adana  halki ve kamu oyu adina  soruyoruz. Adana Büyüksehir Eski Belediye Baskani Hüseyin Sözlü döneminde baslatilan Dr. Devlet Bahçeli  Köprüsü Projesi neden hala tamamlanmadi. ? Hatta, MHP’li Seyhan Belediye Meclis Üyesi Sehmus Uçar’in Seyhan Belediye Meclisi’nde gündeme getirdigi  “Dr. Devlet Bahçeli  Köprüsü Projesi” nin ismini degistirmek istemenizdeki amaç acaba nedir.? Bunun  yani sira Seyhan Belediye Baskanligi döneminde baslattiginiz; ancak  tamamlayamadiginiz Seyhan Kent Meydani Projesini acaba ne zaman tamamlamayi  planliyorsunuz.?” Yavuzlar Köprüsü ve Girne köprüsünün genisletilmesi projelerini ne zaman hayata geçireceksiniz diye Zeydan Karalar’a sorularini yöneltti.

“REKLAMLARLA ADANA’YI PARIS GIBI GÖSTERMEK MILLETIN AKLIYLA DALGA GEÇMEKTIR.

 Büyüksehir Belediyesi’nin parasinin olmadigini ve tasarruf  yapilacagini dile getirmesine ragmen  kentin her tarafinin afis, billboard ve pankartlarla dolu oldugunu söyleyen Baskan Tahir Akin, “ “Reklam için milyonlar harcayan Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, tasarruftan bahsediyor. 'Ulasimdan, yollardan, isçi çikarmadan tasarruf yapiliyor ama reklamdan tasarruf yapilmiyor. Kentin her tarafi pankart, billboard ve afislerle dolu. Reklamlardan niye tasarruf olmuyor, bunu çok merak ediyorum. Yoksa  reklam islerini hangi oglu üzerinden yaptiriyor. Oglu hangi reklam firmasinin sahibi Hizmet yok .Sadece reklamlarla hizmet edildigi mi saniliyor ?Bunlari kamu oyuna açiklamalilar. Sunu hiçbir zaman unutmasinlar. Sayili gün çok çabuk geçer. O beleye baskanligi makami hizmet makamidir. Sizi göreve seçen Adana  halki günü geldiginde o makamdan sizi  indirmesini çok iyi bilir. Mahkeme kadiya  mülk degildir. “Diye konustu.

 

BU MILLET SÖZLÜ’YÜ ÇOK ARIYOR.

Adana’ya 25 yilda yapilmayan hizmetleri 5 yil içerisinde yapan Hüseyin Sözlü’yü Adana halkinin mumla aradigini ifade eden Akin, Sözlü 5 yillik Büyüksehir Belediyesi Baskanligi döneminde .Yüzlerce projeyi hayata geçirdigini belirterek, Zeydan Karalar’inda yarim kalan projelerin bitirmesini istedi.

 

 

 



  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli