Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Alacak meselesi kanlı bitti

Alacak meselesi kanlı bitti

Alacak meselesi kanlı bitti

Adana'da ev alim satimindan kaynaklanan 160 bin liralik borç nedeniyle çikan kavgada 1'i kadin 3 kisi tabanca ile vurularak yaralandi. Olayla ilgili 1 kisi tutuklandi.

Edinilen bilgiye göre, olay Yüregir ilçesine bagli Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. Iddiaya göre, Serkan Y. (33) isimli sahis Hasan Ç. (55) ve Özgür Ç. (33) ile ev alim satimi yapti. Hasan Ç. ve Özgür Ç.'nin iddiasina göre Serkan Y. 160 bin lirayi vermedi. Bunun üzerine Hasan Ç. ve Özgür Ç., Serkan Y.'yi aramaya basladi. 3 Kasim Pazar günü de Hasan Ç. ve Özgür Ç. Serkan Y.'yi bulmak için kayinvalidesi Zinnet K.'nin evine gitti. Ancak evde tartisma çikartip kadini darp edip daha sonra da Serkan Y.'nin kayinbiraderi Serkan K.'nin islettigi emlakçiya gittiler. Burada da kavga çikinca olay yerine Serkan K.'nin agabeyi Necati K. geldi. Bunun üzerine çikan kavga büyüdü. Necati K. kavgada tabancasini çikartip ates etti. Açilan ates sonucu Hasan Ç. ve Özgür Ç. ile Cano Ç. (54) yaralandi. Olayinin ardindan Necati K. olay yerinden kaçti.

Çevredeki vatandaslarin çagirdigi ambulans ile yaralilar hastanelere kaldirildi.
Kisa sürede olay yerine gelerek çalisma baslatan polis Necati K.'yi yakaladi. Emniyete getirilen zanli ifadesinin ardindan adliyeye sevk edildi. Necati K. çikarildigi nöbetçi sulh ceza hakimligi tarafindan tutuklandi.



Anahtar Kelimeler: Alacak meselesi kanlı bitti
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli