Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

ALEYNA TİLKİ ŞARKILARIYLA, KADİR AYDAR SÖZLERİYLE ALANI COŞTURDU

CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar’ın Ceyhanlılarla buluşturduğu Sanatçı Aleyna Tilki konserine binlerce kişi katıldı.



31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi Ceyhan Belediye Başkan Adayı son mitingini Sanatçı Aleyna Tilki konseri ile yaptı. 
 

“CEYHANLILAR HAKLININ YANINDA YER ALIR”
Mahalle mitingleri çok kalabalık ve coşkulu geçen 2019 yerel seçimlerinin kazananı CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, 2024 yerel seçimleri içinde meydanlarda karşılaştığı coşkulu karşılama karşısında, “Halkın bana verdiği mazbatamı gasp ettiler, beni mağdur ettikleri gibi Ceyhan’ın hizmet almasına da engel oldular. Ama Kadir Aydar pes etmedi, halka inandı tekrar Ceyhanlılarla beraber seçimi kazanacak. Çünkü Ceyhanlılar Hakkın ve haklının yanındadır, az kaldı Ceyhan, tekrar halkın belediyesini birlikte kuracağız” diyerek meydanlar

GENÇLER DAHA SOSYAL BİR ŞEHİR İSTİYOR
Seçime 3 gün kala Türkiye hayranlık duyduğu Sanatçı Aleyna Tilki’yi hemşehri ile buluşturan Kadir Aydar, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Cumhuriyet Alanını hınca hınç dolduran halkı selamladılar. Karalar burada yaptığı konuşmada; Gençler daha fazla konserler olsun, Ceyhan daha sosyal olsun istiyorsunuz biliyorum. Kadir Başkan seçildiğinde arsasını Ceyhan Belediyesi verecek, bizde Ceyhan’a alışveriş merkezi açacağız. İçerisinde tiyatro ve sinema salonu olacak. Artık sinemaya gitmek için Adana’ya gitmeyeceksiniz” dedi.

‘CEYHAN HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSMAZ’
2019’da seçildiğini ve 11 ay süren hizmetlerin yarım kaldığını, hikayeyi tamamlamaya geldiklerini kaydeden Kadir Aydar; “İftiralarla, kumpaslarla mazbatamı iptal ettiler. Beni sizden, sizi hizmetten yoksun ettiler. Ama Kadir Aydar haksızlığa karşı dik durdu, alnının akıyla hepsinin üstesinden geldi ve tekrar Ceyhanlılarla birlikte yarım kalan hikayeyi tamamlayıp, yeni hikayeler yazmaya geliyoruz. Ceyhan, Haksızlık karşısında susmaz, Ceyhan haksızlığa dur der ve 31 Mart seçimlerinde elimizden alınan mazbatayı geri alarak, hizmet etmemize tekrar karar verecek” dedi.

‘GENÇLİĞİMİZ VAR’ dedi ALAN COŞTU

Alkışlarla konuşması sık sık kesilen CHP Adayı Kadir Aydar, konuşmasının son bölümünde 2019 yerel seçimlerin de seçimi kazanmasına rağmen, iptal edilen İstanbul seçimlerinde halka hitap ederken ceketini çıkaran Ekrem İmamoğlu gibi; “Heyecanımız yüksek, gençliğimiz var” diyerek konuşmasını sürdürünce toplanan binlerce Ceyhanlılardan büyük alkış aldı. 
Konuşmadan sonra Sanatçı Aleyna Tilki seslendirdiği bir birinden güzel şarkıları ve sahne performansıyla Ceyhanlılara unutulmaz bir akşam yaşattı.



  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı