Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Annesi emzirirken boğularak öldü

Annesi emzirirken boğularak öldü

Adana'da annesinin gece emzirdiği 2 aylık kız bebek, boğularak hayatını kaybetti.

Annesi emzirirken bogularak öldü
Adana'da annesinin gece emzirdigi 2 aylik kiz bebek, bogularak hayatini kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi, Mestanzade Mahallesi'ndeki bir müstakil evin birinci katinda meydana geldi. Iddiaya göre, Ula Taha (21) ve Muhammet Selami'nin (25) iki ay önce kiz bebegi dünyaya geldi. Ismini Amar Selami koyduklari bebek dün aglayinca annesi, yataginda emzirmeye basladi. Genç kadin bebegi emzirdigi sirada uyuyakaldi. Bir süre sonra uyanan kadin, bebeginin nefes almadigini fark etti. Yakinlarinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi.
Ambulansla Adana Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilan bebek tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Muhammed Selami (24), esinin bebegini emzirdikten sonra birlikte uyudugunu belirterek, “Çocugumu gördügümde burnunda kanama vardi ve nefes almiyordu. Saglik ekiplerinden yardim istedik. Hastaneye götürüldü ama kurtarilamadi” dedi.
Bebegin cenazesi Adana Adli Tip Kurumundaki otopsinin ardindan Küçükoba Mezarliginda topraga verildi. Ön otopside annesinin emzirdigi bebegin bogularak hayatini kaybettigi belirlendi.
Çiftin iki çocuklarinin daha oldugu ögrenildi.


  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli