Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Araçtan 820 bin lira çaldığı iddiasıyla 2 hırsız tutuklandı

Araçtan 820 bin lira çaldığı iddiasıyla 2 hırsız tutuklandı

Adana'da, muhasebecinin bankadan çekip aracına bıraktığı 820 bin lirayı çaldığı öne sürülen 2 şüpheli tutuklandı.

Adana'da, muhasebecinin bankadan çekip aracina biraktigi 820 bin lirayi çaldigi öne sürülen 2 süpheli tutuklandi.

Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi Hirsizlik ve Yankesicilik Büro Amirligi ekipleri, 31 Mart'ta merkez Seyhan ilçesinde bir firmaya ait park halindeki 01 HP 286 plakali hafif ticari araçta bulunan 820 bin liranin çalinmasiyla ilgili yürütülen sorusturma kapsaminda iki zanlinin kimligini belirledi.

Ekipler, süpheliler Irfan D. ile Vedat E'yi Mersin'in Tarsus ilçesindeki ikametlerine operasyon düzenleyerek yakaladi. Güvenlik kamerasi kaydinda paranin çalindigi aracin yaninda bir süre görülen otomobilin kendilerine ait oldugunu kabul eden zanlilar, hirsizlikla ilgilerinin bulunmadigini ileri sürdü. Emniyetteki islemlerin ardindan adliyeye sevk edilen 2 süpheli, çikarildiklari nöbetçi sulh ceza hakimligince tutuklandi.

 

Kentteki bir firmada muhasebeci olarak çalisan E.P, 31 Mart'ta Yesiloba Mahallesi'ndeki bir banka subesine giderek is yeri hesabindaki 820 bin lirayi çekmisti. E.P, 30 lira eksik oldugunu fark edince, yanindaki parayi is yerine ait park halindeki hafif ticari aracin ön yolcu koltuguna birakip tekrar banka subesine gitmisti. E.P, bir süre sonra döndügü araçta parayi bulamayinca durumu polise bildirmisti. Muhasebeci E.P'nin, içinde paranin bulundugu çantayi araca birakip bankaya yönelmesi ve döndügünde araçta parayi bulamayip cep telefonuyla görüsme yapmasi güvenlik kamerasina yansimisti.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı