Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Kadın Sohbet Evi’nde doğum günü kutlaması

Kadin Sohbet Evi’nde dogum günü kutlamasi

Çukurova Belediyesi’nce hizmete açilan Kadin Sohbet ve Dayanisma Evleri, mahalle sakinlerinin her türlü etkinligine ev sahipligi yapmaya devam ediyor. Kadinlarin bir araya gelip zaman geçirdikleri, günlük gazetelerini okuduklari Güzelyali Kadin Sohbet ve Dayanisma Evi bu kez de Kardelen Gümüsdamla’nin dogum gününe ev sahipligi yapti.

Çesitli etkinliklerin düzenlendigi Çukurova Belediyesi Güzelyali Kadin Sohbet ve Dayanisma Evi, bu kez de Kardelen Gümüslamla isimli çocugun dogum gününe ev sahipligi yapti.

Çukurova Belediyesi tarafindan ilçede yasayan kadinlarin hayatini kolaylastirmak için hayata geçirilen projelerden biri olan Kadin Sohbet ve Dayanisma Evleri, bulunduklari mahallelerde önemli bir islev görüyor.

Çukurova Belediyesi’nin sayisi 4’e ulasan Kadin Sohbet ve Dayanisma Evleri, kadinlarin toplandiklari ve sohbet ettikleri, günlük gazetelerini okuyarak, hosça zaman geçirdikleri, günlerini düzenledikleri mekanlar haline geldi.

Güzelyali Mahallesi’nde bulunan Kadin Sohbet ve Dayanisma Evi, son olarak Kardelen Gümüsdamla isimli çocugun dogun gününe ev sahipligi yapti. Anne Ayse Gümüsdamla, komsulari ve mahalle sakinlerini toplayarak, kizi Damla Gümüsdamla’nin dogum günü partisi Kadin ve Sohbet ve Dayanisma Evi’nde düzenledi.

Ayse Gümüsdamla, Kadin Sohbet ve Dayanisma Evi’nin mahallelerinde olmasindan dolayi mutlu oldugunu belirterek, “Burada tüm özel günlerimizle ilgili etkinliklerimizi gerçeklestirebiliyoruz. Bize bu imkani sundugu için Baskanimiz Soner Çetin’e tesekkür ediyoruz” dedi.

Yeni bir yasa girmenin mutlulugunu yasayan Kardelen Gümüsdamla da, “Çok mutluyum. Soner Amca’ya tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli