Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

“Sizin dönemizde Çukurova çok gelişti”

“Sizin dönemizde Çukurova çok gelişti”

“Sizin dönemizde Çukurova çok gelişti”

Ziraat Mühendisleri Odasi Genel Baskani Özden Güngör’den Baskan Çetin’e övgü

“Sizin dönemizde Çukurova çok gelisti”

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’in ilçeye önemli hizmetler yaptigini belirten Ziraat Mühendisleri Odasi Baskani Özden Güngör, “Ben de bir Adanaliyim ve sizin döneminizde Çukurova özellikle kentlesme açisindan çok gelisti. Bu durumdan büyük memnuniyet duyuyorum” dedi. Baskan Soner Çetin de 5 yilda Türkiye’ye örnek olan projeleri hataya geçirdiklerini söyledi.

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odasi Genel Baskani Özden Güngör, Soner Çetin’in baskanliginda Çukurova ilçesinin özellikle kentlesme açisindan önemli bir gelisim gösterdigini söyledi.

TMMOB Il Koordinasyon Kurulu (IKK) Sekreteri Erol Salman ve Genel Baskan Yardimcisi Cem Özkan ile birlikte Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’i ziyaret eden Özden Güngör, “Yerel seçimler sonrasi ilk ziyaretimizi Istanbul’da Ekrem Imamoglu’na gerçeklestirdik ve kendisine tarimla ilgili raporumuzu sunduk. Ikinci ziyareti ise memleketim olan Adana’ya yapiyoruz. Çukurova’da olmaktan mutluyum. Sizin baskanliginiz döneminde Çukurova özellikle kentlesme açisindan büyük gelisme gösterdi. Çukurova’ya yaptiginiz hizmetler beni çok mutlu etti. CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun da katildigi toplu açilis törenini televizyonlardan izlemisti. Onlarca projeyi hayata geçirdiniz. Basarilarinizin devamini diliyorum” dedi.

Özden Güngör, tarim ve çevreyle ilgili her konuda destegi ve isbirligine hazir olduklarini da sözlerine ekledi.

ÖRNEK PROJELERI HAYATA GEÇIRDIK

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, 5 yil içinde Türkiye’ye örnek olan projeleri hayata geçirdiklerini anlatti. Ilk dönemde; 7 semt kresi, 13 emekli dinlenme evi, 4 kadin sohbet ve dayanisma evi açtiklarini belirten Baskan Çetin, yeni dönemde de önemli projelerin gerçeklestirilecegini kaydetti.

Baskan Soner Çetin, yesil alanlarin artirilmasi ve Çukurovalilarin daha huzurlu bir ortamda yasamasi için çaba gösterdiklerini ifade ederek, “Çukurova’da 212 park var ve bunlarin 108’ini biz ilk 5 yillik süre içinde hizmete açtik” seklinde konustu.

FESTIVAL HAZIRLIKLARI BASLADI

Jakaranda Kültür ve Sanat Festivali hazirliklarina basladiklarini belirten Baskan Soner Çetin, söyle devam etti:

“Jakaranda güzel bir agaç. Adana’da da çok sayida var. Yilda iki kez çiçek açiyor. Biz sayisini daha da artiracagiz. Ayrica Jakaranda Kültür ve Sanat Festivali adi altinda bir etkinlik yapacagiz. Mayis ayinin ikinci haftasinda planladigimiz bu etkinlik Adana’nin önemli etkinliklerinden biri olacak. Jakaranda Ormani kuracagiz ve içinde Çocuk Köyü yer alacak. Bu konuda odanizin destegini de bekliyoruz. Biz katilimci belediyecilik anlayisina sahibiz. Bu amaçla 55 kisiden olusan bir Danisma Kurulu olusturduk. Burada meslek odalari da yer aliyor. Biz meslek odalari ve sivil toplum kuruluslarini çok önemsiyoruz. Onlara danismadan adim atmak istemiyoruz.”



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı