Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Soner Çetin’den asfalt denetimi

Soner Çetin’den asfalt denetimi

Soner Çetin’den asfalt denetimi

Soner Çetin’den asfalt denetimi

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Yüzüncüyil Mahallesi’nde devam eden asfalt çalismalarini denetledi. Çukurova halkinin yasam standartlarini yukari çekmek için gece gündüz çalistiklarini belirten Baskan Soner Çetin, insaatlar ve bazi kurumlarin yaptigi altyapi çalismalari nedeniyle bozulan sokaklari yeniden asfaltladiklarini söyledi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Yüzüncüyil Mahallesi’nde devam eden asfalt çalismalarini yerinde denetledi, çalismalarla ilgili Yol ve Fen Isleri Müdürlerinde bilgi aldi.

Baskan Soner Çetin, Yüzüncüyil Mahallesi 85014, 85016 ve 85018 sokaklara giderek burada baslatilan asfaltlama çalismalari sirasinda incelemelerde bulundu. Çukurova Belediyesi Yol ve Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin çalismalarini denetleyen Baskan Soner Çetin, bu sirada vatandaslarla sohbet etti.

Çukurova halkinin yasam standartlarini daha yukari çikarmak için 7/24 çalistiklarini ifade eden Baskan Soner Çetin, “Amacimiz sifir sorunlu Çukurova hedefine ulasmak. Bu amaçla tüm ekiplerimizle ve birimlerimizle çalismalarini yogun olarak sürdürüyoruz. Yol, park bahçeler ve temizlik gibi islerde sorunsuz ilçe hedefimiz var. Arkadaslarimiz özverili bir sekilde çalisiyor. Emek veren personelimize tesekkür ediyorum” dedi.

HIZMETLER EKSIKSIZ YAPILACAK

Baskan Soner Çetin, insaatlar ve bazi kurumlarin altyapi çalismalari nedeniyle daha önce yaptiklari yollarin bozulduguna dikkat çekerek, “Biz bu yollari yeniden yapmak zorunda kaliyoruz. Öyle olumsuz bir durumla karsilasmasak zaten Çukurova’da asfaltsiz sokak olmazdi. Elbette Çukurova’ya bazi hizmetler gelecek. Bu hizmetler gelince biz de yüzlerce sokagi yeniden asfaltlamak zorunda kaliyoruz” seklinde konustu.

Yol, park bahçeler ve temizlik gibi genel belediyecilik hizmetlerini eksiksiz yerine getirmeye çalistiklarini kaydeden Baskan Soner Çetin, bu hedef ulasmak konusunda kararli olduklarini vurguladi.



Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı