Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

CEYHAN’LI HAYRANDAN BAŞKAN AYDAR'A SEVGİ DOLU MEKTUP

CEYHAN’LI HAYRANDAN BAŞKAN AYDAR

CEYHAN’LI HAYRANDAN BAŞKAN AYDAR'A SEVGİ DOLU MEKTUP

CEYHAN’LI HAYRANDAN BASKAN AYDAR'A SEVGI DOLU MEKTUP

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’a Sevgililer Günü’nde bir mektup geldi. “ Askimiz karsilikli, ben de seni seviyorum” cümlesiyle biten mektup Ceyhan imzasi tasiyor. Ceyhan’in üretici kadinlari, bereketli topraklarinda ürettikleri ürünleri satabilmeleri için Kadin El Emegi ve Köylü Pazari kuran Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’a tesekkür amaciyla bir mektup yazdilar. Emekçi kadinlarin 14 Subat Sevgililer Günü’nde Baskan Aydar’a ilettikleri pembe mektupta Ceyhan’in, yapilan hizmetleri Baskan Aydar’in kendisine olan askinin bir göstergesi olarak kabul eden bir kadin gibi tasvir edildigi görülüyor.

“En Büyük Askim Sensin Ceyhan”

Ceyhan’in gönderdigi mektuba sosyal medya hesaplarindan cevap veren Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar “ Kim demis mektuplar eskide kaldi diye? Hiç eskimeyen, hiç eskimeyecek sevdamdan; Ceyhan’imdan bana mektup var” sözleri ile gelen mektubu takipçileri ile paylasti. 14 Subat sabahi ask dolu, sevgi dolu satirlarla uyandigini söyleyen Baskan Aydar ; “ En büyük askim sensin Ceyhan, her seyim sensin Ceyhan” sözleri ile Ceyhan’in askina karsilik verdi.

 

Mektup Metni:

Duydum ve gördüm ki; her yerde beni sevdigini söylüyor ve askimizi ilan ediyorsun. Beni sevdigini biliyordum lakin bu kadarini beklemiyordum dogrusu. Sana daha rahat gelebilmem için yollari yapiyormussun. Ne kadar da güzel yapmissin. Kavusalim diye köprüler insa ettin. Dört bir yanimi çiçeklerle süsledin. Daha iyi nesiller yetistirebileyim diye her yanimi kreslerle donattin. Beraber gidebilelim diye tiyatro oyunlari getirdin. Siir seviyorum diye sairler getirdin. Ne çok seviyormussun beni.

Sagligimi düsünüp beni benden çok önemsemissin. Corona virüsüne yakalanmayayim diye doktor getirmissin. Ah! Kimselerin vakti yok durup ince seyleri anlamaya. Ama sen gece bile uyumadin. Benim için hep çalistin. Beraber kitap okuyalim diye kitap fuari getirdin. Topragimdan çikan ürünleri sevdigimi mi duydun da Kadin El Emegi ve Köylü Pazari kurdun?
Temiz havayi beraber soluyalim diye seferberlik ilan ettin. Belki ilerde evleniriz diye Funda Avci Toplum Merkezi’ni açtin. Askimiz karsilikli. Ben de seni seviyorum. Ceyhan



Anahtar Kelimeler:
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli