Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Uludağ,” Her zaman engellilerimizin yanındayız”

Başkan Uludağ,” Her zaman engellilerimizin yanındayız”

Başkan Uludağ,” Her zaman engellilerimizin yanındayız”

Adana’da Sariçam Belediyesi engelli çocuklarla birlikte, 3 Aralik Dünya Engelliler Günü nedeniyle “Biz Hep Yaninizdayiz” adli özel bir etkinlik düzenledi. Belediye Baskani Bilal Uludag, herkesin engelli olan vatandaslarimizin sikintilarini hissetmesi gerektigini belirterek, “ sadece bir gün degil her zaman engellilerin yaninda olmamiz gerekir. Biz de Belediye olarak ilçemizde gerekli çalismalarimizi bu düsünce ile  yapiyoruz.” dedi.

3 Aralik Dünya Engelliler Günü nedeniyle , Sariçam Belediye Hizmet Binasi’nda etkinlik düzenlendi. Tören ; Coronavirüs tedbirleri kapsaminda  katilim saglayanlarin ates ölçümü, HES kodu taramalari ve dezenfektan islemlerinin tamamlanmasinin ardindan basladi. Baskan Uludag’in misafirlerini bizzat karsiladigi ve yakindan ilgilendigi programda, karanfil ile karsilanan çocuklara hediyeleri Baskan tarafindan  takdim edildi . Programa Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag’in yani sira belediye  personeli ,özel gereksinimli  çocuklar  ve aileleri katildi.

Belediye Baskani Bilal Uludag, etkinlige katilan özel gereksinimli  çocuklar  ve aileleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Bilal Uludag, “Biz Hep Yaninizdayiz “ slogani ile bu anlamli günde engellilerin topluma kazandirilmasi ve sosyal faaliyet kapsaminda farkindalik olusturmak istediklerini ifade etti.

Gönüllü Anneler Toplulugu tarafindan da Baskan Bilal Uludag ‘a ‘’YILIN ENGELLI DOSTU BELEDIYE BASKANI ‘’ plaketi verildi.

 Baskan Uludag; Yaptigi konusmada ” Ayrica sunu unutmamaliyiz ki, özel gereksinimli bireylerin yani sira , her saglikli birey de bir engelli adayidir. Biz de belediye olarak her zaman engellilerimizin yasayacaklari sikintilarin giderilmesi konusunun takipçisi ve Onlarin yasam kosullarinin en iyiye getirebilmek ,  ailelerinin yasadiklari zorluklari kolaylastirmak için çaba içinde olacagiz. Bu etkinlikte emegi geçen Spor Müdürlügümüze , emegi geçen tüm yöneticilerimize ve gönüllülerimize çok tesekkür ediyorum.” diye konustu.



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli