Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

ASKİ 7/24 çalışıyor, altyapı sorunları çözülüyor

ASKİ 7/24 çalışıyor, altyapı sorunları çözülüyor

Büyükşehir hizmeti aralıksız sürdürürken, yeni projeleri de hayata geçirmeye devam ediyor.

ASKI 7/24 çalisiyor, altyapi sorunlari çözülüyor

 

Büyüksehir hizmeti araliksiz sürdürürken, yeni projeleri de hayata geçirmeye devam ediyor.

Adana Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) ekipleri gece gündüz çalisarak, halka hizmet ediyor, yeni projeleri hayata geçiriyor. Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in halkin magdur olmamasi yönündeki hassasiyet ve taleplerine uygun çalisarak önemli hamleler yapan ASKI, kurumsal kimlikten taviz vermeyerek, belediyecilik anlaminda örnek teskil eden çalismalara imza atmaya devam ediyor.

 

EKIPLER 7/24 TEYAKKUZDA!

Adana ASKI; profesyonel elemanlari ve teknik ekipleriyle bir yandan mevcut sorunlari çözerken, yatirim ekipleri de gerekli fizibilite çalismasi yaparak uygun olan noktalara gelecek yillari da kapsayan projelerle, sorunlarin en aza indirgenmesini amaçliyor.

Kanalizasyon ve yagmursuyu hatlarinin temizligi ve olusan arizalarin giderilmesi için teknik ekipler sahada ve koordinasyon merkezinde 7/24 hizmet ediyor.

KIYIBOYU CADDESI IÇMESUYU PROJESI…

Göreve geldigi günden bu yana Adanalilara saglikli, ucuz ve temiz suyu ulastirma gayretinde olan Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, pandemi döneminde de zor sartlara ragmen projelerin tamamlanmasi için talimat verdi. Baskan Karalar’in talimatiyla projeler bir bir hayata geçiyor.

Seyhan ilçesindeki Kiyiboyu Caddesi’nde sürekli arizalanan isale hatti 1000 mm’lik duktil borular ve uzun yillar dayanacak malzeme kullanilarak yenilendi.

IÇME SUYU PROJELERINE DEVAM

Seyhan Ilçesinde yer alan Yolgeçen ve Küçük Çildirim mahallelerinde de içmesuyu projeleri devam ediyor. 5410 metrelik projenin 1250 metresi tamamlandi. Ayrica bölgeye dair proje ve fizibilite çalismalari da sürüyor.

IÇME SUYU VE ALTYAPI ÇALISMALARIYLA ADANA ADETA  SANTIYE OLDU

Küresel isinmanin etkisi ve degisen iklimlerin hava hareketliligine yansimasiyla, ansizin ve çok siddetli yagan yagmurlarin meydana getirdigi sel ve taskinlara çözüm üretmek için kollari sivayan ASKI, hayata geçirdigi projelerle olumsuz görüntüleri tarihe karistiriyor.

Eski Baraj ve Hastaneler Kavsagi’nda yasanan yagmur suyu sorununu ortadan kaldirmak için çalismalara baslayan ASKI, bu bölgede 1000 mm’lik yagmursuyu ve kanalizasyon hatti çalismasiyla problemi çözmeyi hedefliyor. Ayrica Yüregir’de Polis Okulu civarinda da yine 1000 mm’lik yagmursuyu ve 400 mm’lik kanalizasyon hatti çalismalari sürüyor.

Diger yandan yine Yüregir ilçesi Düzce Mahallesi’nde 400 mm çapinda betonarme borular kullanilarak yapilan yagmur suyu hatti projesi de araliksiz sürüyor.

Insan odakli hizmet anlayisi ile bölge ayrimi yapmaksizin hizmet etmeyi, proje üreterek hayata geçirmeyi ilke edinen Adana ASKI, Adana ve ilçelerinde yeni projeleri hayata geçiriyor



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli