Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Atakent Su Oyun Parkı Açıldı...

Atakent Su Oyun Parkı Açıldı...

BAŞKAN KOCAİSPİR YÜREĞİR’İ SU OYUN PARKLARIYLA DONATIYOR

BASKAN KOCAISPIR YÜREGIR’I SU OYUN PARKLARIYLA DONATIYOR

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Atakent Mahallesi 15 Temmuz Sehitler Parki’nda yapimi tamamlanan Su Oyun Parki'nin açilisini çocuklarla birlikte gerçeklestirdi. Yüregirli çocuklarin yasam standartlarini yükseltmek için çalistiklarini belirten Baskan Kocaispir, ilçede su oyun parki sayisini artiracaklarinin müjdesini verdi.

BASKAN PARKTA ÇOCUKLARLA EGLENDI

Yüregir Belediyesi'nin Atakent Mahallesi 15 Temmuz Sehitler Parki’nda yaptirdigi Su Oyun Parki, Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir tarafindan hizmete açildi. Açilisa meclis üyeleri, muhtarlar, mahalle sakinleri ile çocuklari katildi. Parkin açilisi ile birlikte su sesi ve çocuk çigliklari birbirine karisti. Bir süre bu neseli manzarayi izleyen Baskan Kocaispir, daha sonra çocuklarin su savasi eglencesine ortak oldu.

 

Açilis töreninde konusan Baskan Kocaispir, Yüregir’de hizmetlerin hiz kesmeden araliksiz devam ettigini belirterek, “Yüregir’de 7’den 70’e her yasa hitap eden bir belediyecilik anlayisi ile hizmet üretiyoruz. Çocuklarimizin, gençlerimizin, Yüregirli’nin yasam standartlarini yükseltmek için var gücümüzle çalisiyoruz” dedi.

 

Yüregir’de ilk su oyun parkini geçen yil Köprülü Mahallesi’nde açtiklarini hatirlatan Baskan Kocaispir, “Bugün çocuklarimizin hizmetine sundugumuz Atakent Su Oyun Parkimizin ardindan çok kisa bir süre içinde PTT Evleri Mahallesi Su Oyun Parki’nin da açilisini yapacagiz. Adana sicaginda çocuklarimizin tehlikeli ve yasak olan sulama kanallarinda degil su oyun parklarinda, havuzlarimizda serinlemelerini istiyoruz. Imkanlarimiz ölçüsünde bu sayiyi artirmayi hedefliyoruz. Atakent Su Oyun Parkimiz Yüregir’e hayirli olsun” diye konustu.

Yüregir Belediyesi Su Oyun Parklari, genel temizlik ve bakim günü olan Pazartesi hariç haftanin 6 günü 10.00 -12.00 ve 15.00 -19.00 saatleri arasinda ücretsiz olarak hizmet veriyor. 



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı