Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Avcı, “Emanet emin ve ehil ellerde!”

Avcı, “Emanet emin ve ehil ellerde!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Allah’a hamdolsun davamız haktır, yüzümüz paktır, alnımız aktır; yükümüz ağır ama başımız diktir.” dedi.

MHP 53 YASINDA…

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 53. kurulus yil dönümü münasebetiyle mesaj yayimlayan Il Baskani Bünyamin Avci, “8-9 Subat 1969’da Adana’da yapilan kongrede Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi’nin adinin Milliyetçi Hareket Partisi olarak degistirilmesiyle yüklendigimiz misyon ve çaglari kavrayan vizyonla 53 yildir Türk Milleti’nin hizmetinde olmanin onurunu yasiyoruz.” dedi.

“ÜLKÜCÜ-MILLIYETÇI HAREKET VAR OLSUN”

Avci “Kurucu Genel Baskanimiz Basbug Alparslan Türkes ve dava arkadaslariyla çikilan bu kutlu yolda ne degisen mevsimler, ne çöken karanliklar, ne kurulan kahpe tuzaklar Ülkücü-Milliyetçi Hareket’i hedefinden döndürememistir. ‘Bayrak inmesin, ezan susmasin’ diyen, bu ugurda zindanlari tas medreselere çeviren, cefayi çeken, çileyi gögüsleyen; bes bin sehit veren ama davasindan taviz vermeyen Ülkücü-Milliyetçi Hareket daim var olsun.” ifadesini kullandi.

LIDER BAHÇELI VE MHP’NIN ÇABASI…

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci sunlari söyledi:

“Tek bir gayemiz vardir; Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü, Türk Milleti mutlu olsun. Birligimiz, kardesligimiz ebedi olsun. Küresel zalimlerin fitne tuzaklari, sömürge düzenleri bozulsun, emperyalizmin beli kirilsin; Türk-Islam Dünyasinda akan kan ve gözyasi dinsin, tüm mazlumlarin yüzü gülsün. Yasamak için degil, yasatmak için yasayan bir iradeyi temsil eden Lider Devlet Bahçeli’nin ve Milliyetçi Hareket’in çabasi bunun içindir.”

“DAVAMIZ HAK, YÜZÜMÜZ PAKTIR”

Bünyamin Avci mesajini su ifadelerle bitirdi:

“Allah’a hamdolsun davamiz haktir, yüzümüz paktir, alnimiz aktir; yükümüz agir ama basimiz diktir. Basbugumuz Alparslan Türkes’ten alinan emanet, emin ve ehil ellerdedir. Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli’nin liderliginde ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen ülkücü-milliyetçi irade dimdik ayaktadir. Bu duygu ve düsüncelerle; Partimizin 53. kurulus yildönümünün hayirlara vesile olmasini temenni ediyor, Basbugumuz Alparslan Türkes’i, aziz sehitlerimizi rahmetle, minnetle aniyorum; ruhlari sad olsun.”

 

 

 


  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı