Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Avcı, “Saflarımızı sıklaştıralım, aramızdaki muhabbeti yayalım”

Avcı, “Saflarımızı sıklaştıralım, aramızdaki muhabbeti yayalım”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Ramazan ayına dair faaliyetler kapsamında İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. İftar programında konuşan Avcı önemli mesajlar verdi:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Il Baskani Bünyamin Avci, “Saflarimizi daha da siklastiralim, aramizdaki sevgiyi, muhabbeti yayalim.” dedi.

AVCI YÖNETIME IFTAR VERDI

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, Ramazan ayina dair faaliyetler kapsaminda Il Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nin lokantasinda yönetim kuruluna iftar veren Avci, teskilat çalismalarini da istisare etti.

 

 

“TESKILATLARIMIZ SAHADA”

Programda kisa bir konusma yapan Baskan Avci, Ramazan ayinda tüm teskilatlarin çalismalarina devam ediyor olmasindan büyük memnuniyet duydugunu belirtti. Ilçe teskilatlarinin, yöneticilerin sahada oldugunu kaydeden Avci “Teskilat baskanlarimiz, il, ilçe yöneticilerimiz, tüm arkadaslarimiz hep sahadalar. Allah hepinizden razi olsun.” seklinde konustu.

“GENEL BASKANIMIZIN MESAJLARINI ANLATALIM”

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci “Degerli arkadaslar, idrak ettigimiz mübarek ramazan ayinda saflarimizi daha da siklastiralim, aramizdaki sevgiyi, muhabbeti yayalim.  Komsularimizi, akrabalarimizi ziyaret edelim. Evimizde, mahallemizde, is yerimizde Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli Beyefendi’nin mesajlarini, davamizi, mücadelemizi anlatalim.” mesaji verdi.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli