Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Avukat sokağı adeta ringe çevirdi

Avukat sokağı adeta ringe çevirdi

Hakkında uzaklaştırma kararı olan 31 yaşındaki Tamer H. eski sevgilisi Büşra E.'nin yanına gelerek tartışmaya başladı. Eski sevgilisinin yanına geldiğini gören Büşra E. durumu polis ekiplerine ve yeni sevgilisi Serdar B.'ye haber verdi.

Güvenlik kameralarina yansiyan görüntülere göre, bir yerde oturup yakinlari ile birlikte çay içen ve avukat oldugu ögrenilen Semih T. ile önünden gelip geçen Ufuk I. arasinda sözlü bir münakasa yasaniyor. Daha sonra yaninda birkaç kisi ile tekrar bölgeden geçmekte olan sahsin üzerine yürüyen Semih T. yumruklari ile eski müvekkilini adeta yere seriyor.

Olayin, magdur Ufuk I.'nin devam eden bir davasindan avukati olan Semih T.'yi azlettiginden dolayi yasandigi ileri sürüldü. Eski müvekkilinin yanina birkaç kisi ile gelince kendini korumak için istenmeyen böyle bir olaya giristigini belirten avukat Semih T. ise yasanan olay nedeniyle üzgün oldugunu belirtti.

Olaydan sonra darp edilen sahsin eski avukatindan sikayetçi oldugu ögrenildi.

Avukatlik meslegi açisindan görevini tam anlamiyla yerine getirmesine ragmen fiziki olaya karistigi için üzüntülü oldugunu söyleyen Semih T., bahse konu kisiler tarafindan daha önce tehdit ve hakaret içerikli sözlerin ardindan yanina 4 kisi ile gelinmesinin ardindan kendisini korumak zorunda kaldigini, kiskirtildigi için böylesi istenmeyen bir davranisa basvurdugunu ifade etti.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli