Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Aydar, 'İnsanlık barış ve huzur içinde yaşasın'

Aydar,

Aydar, 'İnsanlık barış ve huzur içinde yaşasın'

CEYHAN BELEDIYE BASKANI KADIR AYDAR'DAN REGAIP KANDILI MESAJI

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, Regaip Kandili dolayisiyla kutlama mesaji yayinladi.

Mübarek Regaip Kandili'nin rahmetin, bereketin ve magfiretin ve üç aylarin manevi ikliminin habercisi odugunu vurgulayan Baskan Aydar; bu aylarda sevgi, saygi ve yardimlasma duygularinin doruga ulastigina dikkat çekti.
“Insanlarin birbirine karsi daha hosgörülü ve saygili davrandigi bu aylarin toplumumuzda var olan iç huzur ve kardesligi daha da pekistirecegine inaniyorum” diyen Baskan Aydar ; Regaip Kandili’nin bizlere sundugu düsünme firsatini kullanarak toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberligimizi pekistirmeliyiz. Kardeslik ve beraberligimizi güçlendirmeye, birlik ve beraberligimizi korumaya gayret göstermeliyiz” dedi.
Baskan Aydar mesajinda; “Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanligin faydalanmasi; tüm insanliga baris ve huzur getirmesi; birlik, beraberlik, dayanisma ve kardeslik duygularinin güçlenmesine vesile olmasini temenni ediyorum. Bu duygu ve düsüncelerle, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavusmayi ve insanligin baris ve huzur içinde olmasini Cenab-i Allah'tan niyaz ediyorum. Kutlu Regaip Kandili’nin size, sevdiklerinize hayirlar getirmesini diliyorum. Dualarinizda yer bulmak dilegi ile hayirli kandiller ” ifadelerini kullandi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli