Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Aydar mazbatasını aldı kolları sivadi

Aydar mazbatasını aldı kolları sivadi

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar Mazbatasını Aldı : "Merhaba Ceyhan, Merhaba Yoldaşlarım Tekrar size Hasretle Merhaba"

 

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Ceyhan Belediye Başkanı seçilen Kadir Aydar Mazbatasını Aldı.

Ceyhan Belediyesi binasının önünde mazbatasını aldıktan sonra konuşan Aydar, "Merhaba Ceyhan, Merhaba Yoldaşlarım Tekrar size Hasretle Merhaba"
 

Emanet değince aklıma bir şey geldi Türkiye İttifakı’nın mimarı 47 yıl sonra Türkiye de unutulmuş ve cumhuriyet halk partisinin birinci çıkarmış genel başkanımız Özgür Özel'le kocaman bir alış istiyorum sizden emanet dedi ya ben özgür özel, kadiri sizlere emanet ediyorum kadiri sizlere özel isteğim dedi. Beni sizlere emanet etti. Emanetine sahip çıkan Ceyhanlılara teşekkür ediyorum genel başkanımın adına teşekkür ediyorum. Aladağ bizim, Tufanbeyli bizim, Çukurova bizim, Seyhan bizim, Ceyhan bizim, Karataş bizim, yumurtalık bizim yani şehrimizin dağı, ovası bizim Adana Adana bizim en önemlisi Adıyaman bizim Türkiye bizim Tekrar başkanıma teşekkür ediyorum. AK Parti dostlarım, MHP hemşerilerime, iyi parti dostlarım, Adaletten vicdandan yana olan dem Partili dostlarıma teşekkür ediyorum



Anahtar Kelimeler: Aydar mazbatasını kolları sivadi
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 30.1 ° / 19.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı