Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Aydar;ortak vicdanımız olan İstiklal Marşımızı ilelebet muhafaza edecektir.

Aydar;ortak vicdanımız olan İstiklal Marşımızı ilelebet muhafaza edecektir.

Aydar;ortak vicdanımız olan İstiklal Marşımızı ilelebet muhafaza edecektir.

CEYHAN TICARET BORSASI YÖNETIM KURULU BASKANI  MUSTAFA AYDAR 12 MART ISTIKLAL MARSI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKIF ERSOY'U ANMA GÜNÜ MESAJI
 
12 Mart Istiklal Marsi’nin Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Gününde,Ceyhan Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa AYDAR ; Istiklal Marsi’nin imkansizliklar içerisinde gösterdigi büyük kahramanligin, milli degerlerimizi ve ideallerimizi yansitan azim ve fedakarlikla verilen kurtulus mücadelesinin misralara dökülmüs ifadesi oldugunu söyledi.
Vatan sairi Mehmet Akif Ersoy’un misralarinda ebedilestigi Istiklal Marsi’nin Istiklal mücadelesinde aziz milletimizin ortak sesi oldugunu belirterek konusmaya baslayan Baskan AYDAR: “Her dizesi aziz milletimizin ruhuna ve hissiyatina tercüman olan Istiklal Marsimizin, isgal altinda zor günler yasayan aziz milletimizin milli mücadele ruhuna isik tutmustur. “Korkma!” diyerek baslayan ve “Hakkidir , hür yasamis, bayragimin hürriyet, Hakkidir, Hakk’a tapan milletimin Istiklal!” diyerek sona eren bu essiz marsin her kitasi milletimizin kalbinin en derin yerinde kendine yer bulmustur.
 
Bu duygularla Istiklal Marsimizin TBMM’de kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’U anma gününde, basta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarini vatan sairi  Mehmet Akif  Ersoy’u ve aziz sehitlerimiz ve gazilerimizi rahmet ve minnetle aniyor, saygi ve sevgililerimi sunuyorum. Allah bu miilete bir daha Istiklal Marsi yazdirmasin.
Aziz milletimize inaniyorum ki Akif’in Istiklal Marsi ile ortaya koydugu degerlerimize her zaman sahip çikacak ; ortak vicdanimiz olan Istiklal Marsimizi ilelebet muhafaza edecektir.


  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli