Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

BAŞKAN ERDEM, “2021 YILI CEYHAN İÇİN ASFALT YILI OLACAK”

BAŞKAN ERDEM, “2021 YILI CEYHAN İÇİN ASFALT YILI OLACAK”

Asfalt çalışmalarına aralıksız devam eden Ceyhan Belediyesi, İnönü Mahallesi ara sokaklarında yoğun mesai harcadı. Başkan Hülya Erdem, bu yıl ilçenin yol probleminden kurtulacağını belirtti.

BASKAN ERDEM, “2021 YILI CEYHAN IÇIN ASFALT YILI OLACAK”

 

Asfalt çalismalarina araliksiz devam eden Ceyhan Belediyesi, Inönü Mahallesi ara sokaklarinda yogun mesai harcadi. Baskan Hülya Erdem, bu yil ilçenin yol probleminden kurtulacagini belirtti.

 

Ceyhan’in içme su hattini olusturan ve kanserojen madde içeren asbestli su borularinin degismesi üzerine ilçe genelinde meydana gelen yol problemlerini çözmek için kollari sivayan Ceyhan Belediyesi, Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar ile uyum içerisinde çalisarak, asfaltlama hizmetini arttirdi.

 

Hafta sonunu kirsalda bulunan mahallelere hizmet seferberligi götüren Baskan Erdem, ara sokaklarda devam eden asfalt çalismalarini da yerinde inceledi. Inönü Mahallesi Muhtari Kadir Çaliskan ile Sanayi Sitesini de kapsayan mahalle içerisinde yapimi devam eden asfalt çalismalarini denetledi. Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Baskan Erdem, “Gönlünüz rahat olsun 2021 Ceyhan’in asfalt yili olacak. Büyüksehir Belediyemiz, Ceyhan Belediyemiz ekipleri ile ilçenin her kösesine hizmet götürecek. Kanserli borulardan kurtulduk, simdi de yol problemlerinden kurtulmak için var gücümüzle çalisiyoruz. Hafta sonu olmasina ragmen büyük bir özveri gösteren ekibime, bizleri sabirla bekleyen Ceyhanlilara cani gönülden tesekkür ediyorum” dedi.



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli