Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Erdem'in makamı çocukların neşesiyle renklendi...

Başkan Erdem

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geleneği bozmayarak makamını çocuklara bıraktı.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarina armagan ettigi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla ögrencileri agirlayan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, baskanlik koltugunu Mehmetçik Ilkögretim Okulu 3. sinif ögrencisi Zeynep Kaplan’a teslim etti.

Baskan Zeynep Kaplan, Hülya Erdem esliginde özel kalem müdürünü çagirarak, “Bugün çocuklarin bayrami, tüm çocuklari sevindirin, onlara hesiyeler verin. Ayrica sehirimizde spor komplekslerinin, parklarin artirilmasini istiyorum” ifadelerini kullandi. Belediye Baskani Hülya Erdem Zeynep Kaplan ve beraberindeki sinif arkadaslarinin bayramini kutlayarak hediye takdim etti.

 

BASKAN ERDEM, “ÇOCUKLARIMIZ GELECEGIMIZIN EN DEGERLI HAZINESIDIR”

Çocuklarin nesesi ile baskanlik makaminin senlendigini belirten Baskan Erdem, 'Çocuk demek, Gelecek demektir, Umut demektir, Bagimsizlik ve Özgürlük demektir. Mustafa Kemal Atatürk Bagimsizligimizin ve Egemenligimizin devami için bu bayrami gelecegimizin teminati çocuklara armagan etmistir. Dünya'da çocuklara bayram armagan eden tek lider Atatürk'tür. Dünya’nin en büyük liderine sahip çok sansli bir ülkeyiz. Allah, Mustafa Kemal Atatürk ve aziz sehitlerimizden razi olsun. Bu degerleri gelecegimizin mesalesi çocuklarimiza tasimaktan gurur ve mutluluk duyoruz” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı