Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Kocaispir, çocukları ısıttı...

Başkan Kocaispir, çocukları ısıttı...

BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN ÇOCUKLARA ŞEFKAT ELİ

BASKAN KOCAISPIR’DEN ÇOCUKLARA SEFKAT ELI

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Kumrulu Huriye Filik Ilkokulu ögrencilerine mont ve bot hediye etti. Yüregir Belediyesi Kirsal Hizmetler Müdürlügü ekipleri, ilçeye bagli Karaahmetli Kumrulu Mahallesinde çalisma yaptiklari sirada, okula giden çocuklarin çogunun mont ve ayakkabilarinin olmadigini fark etti. Isçilerin amirlerine bildirmesi ile durumdan haberdar olan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, hemen bir çalisma yapilmasi talimatini verdi.

Baskan Kocaispir’in talimati ile harekete geçen Kirsal Hizmetler Müdürlügü ekipleri, çogunlugu mevsimlik tarim isçilerinin çocuklarindan olusan Huriye Filik Ilkokulu ögrencileri ve benzer durumdaki dezavantajli çocuklar için ‘Kis Günesi Hediyemiz Olsun’ kampanyasi baslatti.

Kisa sürede çalismalarini tamamlayan ekipler, ilk olarak Huriye Filik Ilkokulu ögrencilerinin tamamina mont ve botlari ulastirdi. Kaslica, Kütüklü ve Irmakbasi Mahalleleri de mont ve bot dagitimi yapilacak okullar sirasina alindi. Huriye Filik Ilkokulu ögrencilerini ziyaret eden Baskan Kocaispir, “Çocuklarimiz mutlu ise biz de mutluyuz. Onlarin yüzündeki gülümsemeyi görmek her seye deger. Bu nedenle en çok çocuklarimizi mutlu etmek için çalisiyoruz.” diye konustu.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı