Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkan Kocaispir’den Esnaf Ziyareti...

Başkan Kocaispir’den Esnaf Ziyareti...

İlçede hayata geçirdiği sosyal belediyecilik çalışmaları ile her kesimden insanın takdirini toplayan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor.

Ilçede hayata geçirdigi sosyal belediyecilik çalismalari ile her kesimden insanin takdirini toplayan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, sik sik vatandaslarla bir araya gelerek istisarelerde bulunuyor.

Son olarak Yavuzlar Mahallesi Orhan Kemal Bulvari üzerinde esnaf ziyareti gerçeklestiren Baskan Kocaispir, “Sehir ekonomisinin bel kemigi olan esnafimiz bizim için çok degerli. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonrada esnafimizin yaninda olmaya devam edecegiz” dedi.

 

‘ORTAK AKILLA HAREKET EDIYORUZ’

Esnafa hayirli isler ve bereketli kazançlar dileyen Baskan Kocaispir, ilçenin gelismesinde önemli rol oynayan esnafla yapilan istisarenin önemine vurgu yaparak, “Cazibesi her geçen gün artan ilçemizi yönetirken esnafimiz ve vatandasimizla yaptigimiz istisareleri kiymetli buluyoruz. Ziyaretlerimizde ilçemizdeki gelismeleri, belediyemizin hizmetlerini ve projelerimizi esnafimizla paylasiyor, taleplerini dinliyoruz. Yaptigimiz çalismalari da yine halkimizin ve esnafimizin taleplerine göre gerçeklestiriyoruz. Ortak akilla hareket ederek, daha yasanabilir bir Yüregir için çalisiyoruz” ifadelerini kullandi.

 

‘ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ’

39’u merkez olmak üzere, köylerle birlikte 107 mahallelerinin bulundugunu ve her firsatta ilçe halkiyla bir araya gelmeye özen gösterdigini kaydeden Baskan Kocaispir, “Özellikle pandemi sürecinde ekonomik anlamda en çok etkilenen kesimin basinda yer alan esnafimiza imkanlarimiz ölçüsünde destek sagladik. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonrada esnafimizin yaninda olmaya devam edecegiz” diye konustu.

Resim önizlemesi

Baskan Kocaispir, esnaf ziyaretinde karsilastigi mahalle sakinlerine de hal hatir sormayi ihmal etmedi. Taleplerini birebir anlatma firsati bulan esnaf ve vatandaslar ise Baskan Kocaispir’e ziyaretleri için tesekkür etti. 



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli