Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Kocaispir Fuarda Lale Figürlü ‘Ebru’ Yaptı

Başkan Kocaispir Fuarda Lale Figürlü ‘Ebru’ Yaptı

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, açılışına katıldığı Çukurova Kitap Fuarında standları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, açilisina katildigi Çukurova Kitap Fuarinda standlari ziyaret ederek vatandaslarla sohbet etti.

Yüregir Belediyesi standinda kurulan ebru teknesinin basina geçen Baskan Kocaispir, geleneksel ebru sanatini deneyimledi.

Bu yil 14.’sü düzenlenen Çukurova Kitap Fuari törenle kapilarini açti. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde yapilan açilisa katilan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, törenin ardindan standlari gezdi, yazarlarla ve vatandaslarla sohbet etti. Kültürevlerinden usta ögreticilerin geleneksel Türk ebru sanatini sergiledigi Yüregir Belediyesi standini da ziyaret eden Baskan Kocaispir, kitap süsleme sanatinin en güzel örneklerinden olan lale figürlü ebru çalismasi yapti.

 

Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi Yüregir Belediyesi standini Adana Valisi Süleyman Elban ve protokol üyeleri de ziyaret etti. Ziyaretçilerle yakindan ilgilenen Baskan Kocaispir, vatandaslarla sohbet etti, hatira fotografi çektirdi. 27 Subat Pazar gününe kadar devam edecek olan fuarda Yüregir Belediyesi standini ziyaret eden vatandaslar usta egiticiler esliginde ebru sanatini deneyimleyebilecek.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı